Kérdése van? Hívjon minket!

+36-30/559-7849 | +36-30/264-1907

* Castrol Edge Professional C4 5W30 1 liter
* Castrol Edge Professional C4 5W30 1 liter
3 162 Ft

* Castrol Edge Professional C4 5W30 1 liter

Termékleírás

A TITANIUM FST™ által még erősebbé vált Castrol EDGE Professional kivételes teljesítményre képes kenőfilmet biztosít így ideális megoldást jelent a minden eddiginél nagyobb terhelésnek kitett korszerű motorok számára.
Mindeddig legjobb teljesítményt nyújtó és legszélesebb választékban elérhető olajunk, a Castrol EDGE a TITANIUM FST™ hatására kétszer erősebbé vált így minden eddiginél biztosabban képes megakadályozni a kenőfilm leépülését
és mérsékleni a súrlódást.
A Castrol EDGE Professional a TITANIUM FST™ segítségével hatékonyan hozzájárul ahhoz hogy az Ön motorja mindenkor képes legyen a legjobb teljesítményre.
A Castrol EDGE Professional igazoltan CO2 semleges gyártási eljárással készül. A Castrol Professional termékek új minőségi szabvány alapján, mikro szűréssel és az új optikai elven működő részecske számlálási rendszerrel készülnek, ezzel garantálva termékeink kifogástalan minőségét.

Alkalmazási terület
A Castrol EDGE Professional C4 5W-30 mindazon benzin- és dízelüzemű motorhoz alkalmazható amelyekhez a gyártómű ACEA C4 minősítésű SAE 5W-30 viszkozitási osztályú motorolaj használatát ajánlja.
A Castrol EDGE Professional C4 5W-30 a Renault RN 0720 jóváhagyású SAE 5W-30-as olajat igénylő motorokhoz ajánlott és jóváhagyott kenőanyag.

Előnyök
A Castrol EDGE Professional C4 5W-30 teljes mértékben megfelel a szűk illesztésekkel gyártott, magas fokú védelmet és alacsony viszkozitású olajat igénylő korszerű motorok követelményeinek.

A Castrol EDGE Professional C4 5W-30 használatával:
A motor teljesítménye rövid távon és hosszú autópályákon egyaránt teljes mértékben kiaknázható
A lerakódások mérséklésével a motor gázreakciója élénkebbé válik
A motor tartós terhelések mellett is megőrzi kifogástalan teljesítőképességét
Független tesztekkel igazoltan javul a motor hatékonysága
A legkülönbözőbb üzemi körülmények mellett, széles hőmérskleti tartományban kifogástalan védelem biztosítható

Minősítések és jóváhagyások
ACEA C4
Renault RN 0720
Rendelhető
3 162 Ft
Adatok
Cikkszám
GL-04487
Tömeg
860 g/db