Kérdése van? Hívjon minket!

+36-30/559-7849 | +36-30/264-1907

* Shell Hélix Hybrid 0W20 5 liter
* Shell Hélix Hybrid 0W20 5 liter
16 942 Ft

* Shell Hélix Hybrid 0W20 5 liter


A Shell Helix Hybrid 0W-20 Shell PurePlus technológiával (gas-to-liquid) előállított motorolaj, amelyhez földgázból készült 99,5%-os tisztaságú kristálytiszta alapolajat használnak. Ezáltal a motorolaj gyakorlatilag teljesen mentes az ásványi alapolajok szennyeződéseitől. A Shell PurePlus technológia termékeinek viszkozitási, súrlódási és illékonysági jellemzői kedvezőbbek, mint az ásványi alapolajból előállított hagyományos II. és III. csoportú alapolajoké. A Shell PurePlus technológia lehetővé teszi a legkorszerűbb motorokhoz alkalmazható kiváló kenőanyagok kifejlesztését, - mint a Shell Helix Hybrid is - ami hozzájárul a motor maximális teljesítményének eléréséhez.

A hibrid motoroknál általában gyakoribb a leállás és az indítás az elektromos motor és a belső égésű motor közötti váltás miatt, az üzemi hőmérséklet alacsonyabb a motor működésének rövidebb időszakai miatt, valamint a használaton kívüli időszakokban az olajhőmérséklet is alacsonyabb. Ezek a tényezők olyan speciális motorolajat követelnek meg, amely megfelelő, - akár 61%-kal jobb - kopásvédelmet biztosít a gyakori leállás és indítás során, és alacsony hőmérsékleten is könnyen áramlik, annak érdekében, hogy gyorsan elérje a motor összes alkatrészét.

Az olajnak megfelelő korrózióvédelmet kell nyújtania az alacsony hőmérsékleten történő kondenzáció ellen is, valamint kiváló üzemanyag-takarékosságot kell biztosítania. A Shell Helix Hybrid kiváló oxidációgátló tulajdonságokkal rendelkezik, amely hosszabb védelmet nyújt a hibrid motorok számára. A motorolaj szélsőséges hőmérsékleteken, akár -40°C-on is gyorsan áramlik a kulcsfontosságú motoralkatrészekhez, ami hideg éghajlati viszonyok között is hozzájárul a motor gyors beindításához.

A Shell Helix Hybrid akár 3%-kal nagyobb üzemanyag-takarékosságot biztosít, lehetővé téve, hogy a motor hosszabb utakon kevesebb üzemanyagot használjon, és így alacsonyabb károsanyag-kibocsátást érjen el. Emellett 7%-kal jobban védi a hibrid motorokat a víz kondenzációja és a savak okozta rozsdától és 40%-kal jobban a korróziótól. A Shell Helix Hybrid felülmúlja a hibrid motorok által megkövetelt legfontosabb ipari szabványokat, az API SP és az ILSAC GF-6A követelményeit.

SPECIFIKÁCIÓK:

API SP
ILSAC GF-6A


Rendelhető
16 942 Ft
Részletek


Adatok
Gyártó
Shell
Kiszerelés
5 Liter
Viszkozitás
0W20
Cikkszám
GL-07859
Tömeg
4,3 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek