Amely termékünk rendeléskor nincs készleten az ár változhat. A jelenlegi alapolaj hiány miatt folyamatosan új ár listával dolgozunk.

Kérdése van? Hívjon minket!

+36-30/559-7849 | +36-30/264-1907

Fuchs Titan PSF 1 liter
Fuchs Titan PSF 1 liter
3 251 Ft

Fuchs Titan PSF 1 liter

Ásványolaj alapú szuper, nagy teljesítményű kormány-szervó folyadék a Mercedes-Benz által elfogadva, személygépjárművek és haszongépjárművek részére.

Leírás

TITAN PSF egy hidraulikus kormány-szervo folyadék, a közlekedési eszközökben lévő rásegítő egységek működtetéséhez, mint pl.: hidraulikus kormányrendszerek, hidraulikus kuplungok és egyéb hidraulikus egységek.

Alkalmazás

Nagyon jó kopásvédő tulajdonságai miatt, a TITAN PSF preferáltan alkalmazható kormány-szervo rendszerekben és elfogadott élettartam feltöltésű kenőanyagként néhány alkalmazásban.
A TITAN PSF nagyon jó viszkozitás-hőmérséklet viselkedéssel rendelkezik, így biztosítja a megfelelő kormányzási támogatást alacsony hőmérsékleteken és a kielégítő hidraulikus hatásfokot még magas hő terhelések esetén is. A kedvező habzási tulajdonságok és a kiváló öregedésnek való ellenállás adja az alapját a problémamentes szerviz csereperiódusnak.
A TITAN PSF keverhető és kompatibilis a szokványos hidraulikus kormány-szervo folyadékokkal. Teljes olajcserét javaslunk a TITAN PSF termékre történő átálláskor, annak érdekében, hogy a termék összes előnyét megkapjuk.

Előnyök

Jó kopás elleni védelem
Nagyon jó öregedés elleni és oxidációállóság a kormány-szervo rendszerekben
Sikeres habzás gátlás, védelem a kavitáció ellen.
Előírások / Elfogadások

MB 236.3
3 251 Ft

Adatok

Cikkszám
GL-02582
Tömeg
869 g/db