Kérdése van? Hívjon minket!

+36-30/559-7849 | +36-30/264-1907

Gulf Formula ULE 5W30 4 liter
Gulf Formula ULE 5W30 4 liter
8 153 Ft

Gulf Formula ULE 5W30 4 liter

Teljesen szintetikus személyautó motorolaj (Mid SAPS)

A Gulf Formula ULE 5W-30 egy továbbfejlesztett teljesítményű szintetikus, ultra-alacsony káros anyag kibocsátású személyautó motorolaj, ami speciálisan a legmodernebb adalék technológia használatával lett kifejlesztve, megfelelve a Mid SAPS (szulfáthamu, foszfor és kén) előírásoknak. A Gulf Formula ULE 5W-30 kifejezetten a legújabb generációjú személyautókban használt benzin és dieselmotorok kipufogógáz utókezelő eszközök élettartamának meghosszabbítására és hatékonyságuk megtartására lett kifejlesztve. A Gulf Formula ULE 5W-30 kivételes tisztítóerőt és kopásvédelmet biztosít, ami a legkiválóbb összteljesítményhez vezet. A Gulf Formula ULE 5W-30 minimalizálja a lerakódásokat a motorban és a turbófeltöltőben, valamint segít az üzemanyag takarékosság fenntartásában. A Gulf Formula ULE 5W-30 túlteljesíti a vezető autógyártók, mint a Daimler és a BMW legújabb alacsony káros anyag kibocsátású olaj specifikációk teljesítmény elvárásait.

A Gulf Formula ULE 5W-30 alacsony hamutartalma csökkenti a szilárd részecskék felhalmozódást a diesel részecskeszűrőkben és a kimagasló hőoxidációs stabilitás csökkenti az olajdegradálódást és lehetővé teszi a kiterjesztett olajcsere intervallumokat. A legújabb Mid SAPS adaléktechnológia minimalizálja a TWC (3 utas katalizátor) mérgezést és megnöveli a legújabb személyautókban használt kipufogógáz utókezelő eszközök élettartamát és a kedvező súrlódási tulajdonságok kiemelkedő üzemanyag takarékosságot eredményeznek. Az aktív tisztítószerek csökkentik a dugattyú lerakódásokat és az iszapképződést, lehetővé téve a motor élettartamának meghosszabbítását. A kiváló alacsony hőmérsékleti tulajdonságok segítik a hidegindítást és beindításkor védelmet nyújtanak a kopás ellen.

A Gulf Formula ULE 5W-30 a legújabb Euro 4 emissziós normáknak megfelelő és Mid SAPS olajokat igénylő MB benzin és dieselmotorokhoz, és világszerte minden Euro 4 emissziós normáknak megfelelő illetve a részecskeszűrővel felszerelt BMW diesel járművekhez alkalmazható. Szintén ajánlott a legmodernebb benzines BMW autókhoz, melyek megfelelnek az Euro 4 emissziós normáknak az EU területén, beleértve Norvégiát, Svájcot és Liechtensteint továbbá minden modern személyautókhoz, SUV-okhoz, könnyű furgonokhoz és teherautókhoz, benzin és diesel motorral egyaránt.

Jóváhagyott:
MB-Approval 229.51
BMW Longlife -04
VW 502.00/505.00/505.01

Megfelelt:
ACEA A3/B4, ACEA C3
API SL/CF
Raktáron
8 153 Ft
Adatok
Cikkszám
GL-01276
Tömeg
3,404 kg/db