Autentificare

Ofertă de produse

Parteneri

Știri

26.02.2018 14:46
Hogyan válasszon hajtóműolajat a traktorba?

Hogyan válasszon hajtóműolajat a traktorba?A traktorok zavartalan üzemfenntartásában jelentős szerepet játszanak a hajtóműolajok. Ahhoz, hogy a traktor tulajdonosa valóban megtapasztalja a hajtóműolajok előnyeit, és járművét megfelelően használhassa munkája során, néhány fontos szempontra figyelmet kell fordítania a termék kiválasztásakor.

Egyszerűen megállapítható a traktor tulajdonosa számára, hogy mely szempontokra kell odafigyelnie és melyik hajtóműolajat kell megvásárolnia, ugyanis a jármű kezelési vagy karbantartási könyvéből lehet ezzel kapcsolatban tájékozódni. A hajtóműolajra vonatkozó alapadatokat, a viszkozitási besorolást és az előírt teljesítményszintekre vonatkozó követelményt is taglalják a traktorok információs könyvei. Ha ilyenkor a tulajdonos további megkötésekről is talál információkat, például arról, hogy a hajtóműolaj elégítse ki a ZF-TE-ML 05D előírásokat, akkor mindenképpen olyan kenőolaj terméket választani, amely ennek a követelménynek is eleget tesz.

Nézzen körül nálunk, és ha kérdése lenne a hajtóműolaj kiválasztásával kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!

Creare magazin online