Vásárló belépés

Termékajánló

Partnereink

Hírek

26.04.2018 8:47
Mezőgazdasági olajok nagy választékban!

Mezőgazdasági olajok nagy választékban!A mezőgazdasági gépek között találunk erőgépeket, önjáró gépeket, betakarító gépeket, traktorokat és még számos más olyan gépet, amivel a munka gyorsabb és könnyebb. A mezőgazdasági gépek is igénylik a rendszeres karbantartást ahhoz, hogy folyamatosan és hosszú távon tudjanak  a maximumon teljesíteni. A kenőanyag utánpótlása is szerves részét képezi a mezőgazdasági gépek fenntartásának.

Forduljon hozzánk bizalommal, és szerezzen be tőlünk mezőgazdasági olajokat, amivel gondoskodhat a gépek kiváló állapotáról! Az alkatarészek kenésével, az olajcserével máris sokat tett azért, hogy azok élettartamát meghosszabítsa, a megbízható működésüket szavatolja. Minőségi mezőgazdasági olajak használatával növeli a kopásállóságot és a korrózióállóságot is, valamint számos, felesleges költségtől kíméli meg magát.

Mezőgazdasági olajaink minden szükséges előírásnak és szabványnak eleget tesznek, kiváló ár-érték arányt képviselnek, ráadásul nagy választékban kaphatóak. Amennyiben kérdése van, keressen minket elérhetőségeinken a részletekkel kapcsolatban!

WebShop System