Vásárló belépés

Hírek

2018.07.27 12:37
2017.12.11 14:56

Termékajánló

Miért válasszon minket

 • Original (Eredeti) motorolajok, olajok hologrammal ellátva.
 • Több mint 100 tonnás raktárkészlet.
 • Valós raktárkészlet.
 • Viszonteladóknak, cégeknek egyedi kedvezményeket biztosítunk!
 • Kiszállítás 24 órán belül.
 • Kiszállítási díj akár 1 .340 Ft-ért

Média partner

Amadeus Rádió FM 102,4

Elérhetőség

GOLDEN LUBE Kft
+36-30/530-5004
5000 Szolnok,
Mester út 8.

Termék részletekSelénia WR Diesel 5W40 1 liter müa.

Selénia WR Diesel 5W40 1 liter müa.
3 690 Ft
Válogatott szintetikus anyagokból készült, előzetes égőtérrel és közvetlen befecskendéssel rendelkező szívó és turbókompresszoros dízelmotorokhozalkalmazható olaj.fordulatszámú és nagy hasznos teljesítményű dízelmotorhoz alkalmazható;különleges adalékanyagok folytán, amelyek biztosítják a motor komplex védelmét és a feltöltő berendezés hosszú távú hatékonyságát, csökkentik az alkatrészek elhasználódását, üzemeltetési körülményektől függetlenül biztosítják a védő réteget a működő részek között.
 • JELLEMZŐI
  A Selenia WR olaj a tisztító és diszpergáló adalékok megfelelő arányának köszönhetően csökkenti a lerakodások és az égéstermékek mennyiségét, valamint a koromréteget, és ezzel biztosítja a motor optimális működését. A magas viszkozitási paraméterek (5W-40) előnyeként a termék szélsőséges hőmérsékletekben is alkalmazható:
  A SAE 5W lehetővé teszi a motor optimális kenését és beindítását már –35°C hőmérsékletben (bebizonyosodott, hogy a motor elhasználódásának kb. 80%-a hideg beindításnál következik be).
  A SAE 40 biztosítja a kenőréteg fenntartását +40°C külső hőmérséklet mellett is.Ezen kívül, a SAE 5W-40 különleges viszkozitási paraméterek elősegítik:
  A motor elhasználódásának csökkentését.
  nagyobb teljesítmény elérését kerekeken
  hidraulikus szelepemelős motor nagyabb teljesítményét
  különösen ajánlott a fokozott fordulatszámú és teljesítményű JTD vagy common rail motorokhoz, a kenőolaj ezekben a motorokban jelentős termikus és mechanikus igénybevételnek van kitéve. A gondosan kiválogatott különleges adalékok megelőzik az oxidációt és még ilyen működési körülmények között is biztosítják az olaj hatékonyságát
  azokban a motorokban, amelyekben hűtik a dugattyúfeneket, az olaj nyomását megfelelő, állandó szinten tartják, és ezzel csökken a hőmérséklet, valamint javul a motor működése.Még jelentős hőmérséklet-változásoknál is a magas paraméterek biztosítják a termék viszkozitási ellenállóképességét.

  FELHASZNÁLÁS

  A gyártó, a Fiat Autó előírásai alapján, közvetlen befecskendéssel rendelkező kocsikban az olajat 20.000 km után, közvetett befecskendéssel rendelkező kocsikban pedig 10.000 km után kell cserélni.

  SPECIFIKÁCIÓ

  SAE 5W40,ACEA B3,API CF,MB 229.1,VW 502/505
 • Cikkszám
  353
  Tömeg
  850 g/db
Webáruház készítés