Kérdése van? Hívjon minket!

+36-30/559-7849 | +36-30/264-1907

* John Deere Hy-Gard  20 liter
* John Deere Hy-Gard 20 liter
44 450 Ft

* John Deere Hy-Gard 20 liter


John Deere Hy-Gard

Az "Univerzális traktor-erőátviteli olajok" (UTTO) a traktorok erőátvitelében, hidraulikus rendszereiben, nedves fékjeiben és más, a traktorokra felszerelt segédrendszerekben való használatra lettek kifejlesztve. A John Deere Hygard-ot a vezető mezőgazdasági gépgyártók elismerik, a termék megfelel a legmodernebb gépekben való használatra.

Alkalmazások:

A traktorok erőátvitelében
A John Deere Hygard olajat a vezető traktor- és erőátviteli rendszergyártók, a John Deere, Massey Ferguson, Ford-New Holland és GM Allison cégeket is beleértve a legújabb követelményeik szerint értékelték.

Hidraulikus rendszerek

A John Deere Hygard ideálisan megfelel a traktorok és a segédberendezések hidraulikus rendszereihez. A John Deere Hygard speciálisan kiválogatott adalékokat és nagy viszkozitási indexű alapolajokat tartalmaz, amelyek jól védenek a kopás ellen és alacsony hőmérsékleten is jó folyásképességet biztosítanak.

Nedves fékek

A John Deere Hygard speciális, súrlódás-módosító adalékokat tartalmaz, amelyek a nedves fékeknek optimális tulajdonságokat biztosítanak és egyúttal a fékezés zaját is csökkentik. A John Deere Hygard a mezőgazdasági traktorok legtöbb nedves fékrendszeréhez ajánlott.
Figyelem: Motorolajként használni tilos!

Tulajdonságok és előnyök:

Fokozott védelem

Kiváló oxidációs stabilitása, kopás- korrózió- és habzásgátló tulajdonságai a legmodernebb adalék-technológiának köszönhetőek. Emiatt megbízhatóbb, csökkenti a kieső időket, ami költség-minimalizáló hatású és maximalizálja a gép kihasználtságát.

Az üzemeltetők szempontjából kedvező

A John Deere Hygard alacsony hőmérsékleten kiválóan folyik, emiatt már a hidegindítástól a hidraulika gyorsabban reagál, a sebességváltás pedig zökkenőmentesebb. Súrlódás-módosító adalékai elősegítik a nedves fékek sima, zaj- és rezgésmentes üzemét.

Rendelkezik a gyártók elismerésével

A John Deere Hygard olajat a gépgyártók széles köre tesztelte és hagyta jóvá.

* Nagy nyírásstabilitás

Az alkalmazott “VI” növelő típusa nagymértékben ellenáll a mechanikai igénybevételnek és emiatt ajánlott a CVT típusú sebességváltókban és az igényes elektronikus vezérlésű szelepekkel felszerelt modern traktor-hidraulika rendszerekben való használatra is.
A John Deere Hygard viszkozitását az üzem közben fellépő mechanikai (nyíró) igénybevétel („stressz”) csak minimális mértékben csökkenti.
Specifikációk és jóváhagyások:

API seb.váltó olaj besor.
API GL-4
Ford New Holland M2C-134D, FNHA-2-D.201.00
John Deere JDMJ20C/ RES10060 teszt
Massey-Ferguson M1143M1135 (megfelel) (csak az 5W-30-as)
M1135 (megfelel) (csak az 5W-30-as)
Volvo WB 101
ZF TE-ML 03E, 05F
Caterpillar TO-2
Komatsu bizonyos építőgépekhez ajánlott

Ajánlások:

A John Deere Hygard ajánlott azon más márkájú gépekben való használatra is, ahol az MS 1207-nek megfelelő folyadékok vannak előírva.
A John Deere Hygard használható, ha 85W fokozatú SAE J 306-os olaj alkalmazása ajánlott.Személyes átvétel esetén kérjük vegye figyelembe, hogy  a webáruházban feltüntetett árak a kiskereskedelmi boltban lévő áraktól esetenként eltérhetnek.

Raktáron
44 450 Ft
Részletek


Adatok
Gyártó
John Deere
Kiszerelés
20 Liter
Cikkszám
GL-00995
Tömeg
17,5 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek