Kérdése van? Hívjon minket!

+36-30/559-7849 | +36-30/264-1907

* Nynas Nytro Lyra X trafóolaj 200 liter
* Nynas Nytro Lyra X trafóolaj 200 liter
196 850 Ft

* Nynas Nytro Lyra X trafóolaj 200 liter

Az alacsony viszkozitásnak és viszkozitási indexnek köszönhetően az NYTRO Lyra X rendkívül jó hőátadási tulajdonságokkal rendelkezik
A NYTRO Lyra X kiváló oxidációs stabilitást biztosít a transzformátor hosszabb élettartama és minimális karbantartása érdekében
A naftén tulajdonságok lehetővé teszik, hogy a transzformátor a lehető legalacsonyabb hőmérsékleten induljon, anélkül, hogy öntési pontot csökkentő anyagokat használnának

A NYTRO Lyra X-et kifejezetten olajjal töltött elektromos berendezésekben fejlesztették ki - ideértve az áram- és elosztótrafókat, egyenirányítókat, megszakítókat és kapcsolóberendezéseket.

Nagyon jó hőátadás.
Az alacsony viszkozitásnak és viszkozitási indexnek köszönhetően ez a magas fokozat rendkívül jó hőátadási tulajdonságokkal rendelkezik, biztosítva a hő hatékony eltávolítását a magból és a tekercsekből.
Kiváló oxidációs stabilitás.
Az olaj lebomlásával szembeni ellenállóképesség érdekében kifejlesztett és megfogalmazott osztály kiváló oxidációs stabilitást biztosít a transzformátor hosszabb élettartama és minimális karbantartása érdekében.
Nagyon jó tulajdonságok alacsony hőmérsékleten.
A naftén tulajdonságok lehetővé teszik, hogy a transzformátor a lehető legalacsonyabb hőmérsékleten induljon el - az öntési pont nyomáscsökkentőinek használata nélkül.
Nagy dielektromos szilárdság.
Ez a szigetelőolaj megfelel és meghaladja a dielektromos szilárdsággal szemben támasztott legkeményebb követelményeket - megfelelő tárolás és kezelés esetén.

IEC 60296 ED. 5
Raktáron
196 850 Ft
Adatok
Cikkszám
GL-05705
Tömeg
180,81 kg/db
Hasonló termékek