Amely termékünk rendeléskor nincs készleten az ár változhat. A jelenlegi alapolaj hiány miatt folyamatosan új ár listával dolgozunk.

Kérdése van? Hívjon minket!

+36-30/559-7849 | +36-30/264-1907

Castrol Hyspin AWS 22 20 liter
Castrol Hyspin AWS 22 20 liter
21 768 Ft

Castrol Hyspin AWS 22 20 liter

Hyspin HVI Magas viszkozitási indexű kopásgátló hidraulika folyadékok

Leírás
A Castrol Hyspin™ HVI sorozat tagjai rendkívül stabil viszkozitású, hamumentes (cinkmentes) adalékok felhasználásával készült magas teljesítményszintű, a legszigorúbb minősítésekkel rendelkező hidraulikus folyadékok.
.
Alkalmazási Terület
A Hyspin HVI hidraulikus folyadékok a tartósan szélsőséges igénybevételnek kitett, magas fokú kopással szembeni védelmet és tisztaságot igénylő hidraulikus rendszerek követelményei alapján kerültek fejlesztésre.
A Hyspin HVI sorozat tagjait a korrózióval szembeni kifogástalan védelem, kiemelkedő öregedésállóság és gyors vízkiválasztó
képesség jellemzi.
Egyedileg válogatott, a nyírásnak ellenálló adalékai kiterjesztett szervizciklusok és széles üzemi hőmérsékleti tartomány mellett is hatékonyan hozzájárulnak a viszkozitási értékek megőrzéséhez.
A kiemelkedően alacsony dermedéspont a tartósan hideg környezetben való használatot is lehetővé teszi.
A Hyspin HVI hidraulikus folyadékok teljes mértékben összeférnek a leggyakrabban alkalmazott elasztomer típusú tömítésekkel így a nitrillel, szilikonnal és a fluórozott (pl. Viton) polimerekkel.

Az alkalmazási területek felölelik:
A szabadban, széles hőmérsékleti tartományban üzemelő berendezéseket ahol a kifogástalan hidegindítás alapvető követelmény (pl. útépítés, mezőgazdasági gépek).
Azokat a beltérben üzemelő, hidraulikus vezérlő egységet tartalmazó berendezéseket amelyeknél a viszkozitás stabilitása elengedhetetlen (pl. precíziós szerszámgépek)

A Hyspin HVI sorozat tagjai rendelkeznek a következő minősítésekkel:
DIN 51502 - HVLP
ISO 6743/4 - HV típusú hidraulikus folyadékok
A Hyspin HVI sorozat tagjai megfelelnek a következő minősítéseknek:
DIN 51524 Part 3
Cincinnati Lamb (Milacron) P 68-69-70
Denison (Parker Hannafin) HF-0
US Steel 126 & 127
Eaton I-286-S & M-2950-S
Frank Mohn
Oldal: 1/3

Előnyök
A magas viszkozitási index és az alacsony dermedéspont révén széles hőmérsékleti tartományban alkalmazható.
Kiemelkedő nyírási stabilitása minimálisra csökkenti a viszkozitás változását.
Magas fokú védelmet nyújt a hidraulikus rendszerek, elsősorban a hidraulika szivattyúk kopásával szemben így az állásidő és a karbantartási költség csökkenthető.
A kiemelkedő vízkiválasztó képesség meghosszabbítja a folyadék élettartamát, fokozza a berendezések megbízhatóságát.
A kiváló öregedésállóság meghosszabbítja a folyadék élettartamát, minimálisra mérsékli a lerakódások kialakulását így a szűrők csereciklusa is meghosszabbítható.
A kivételes szűrhetőség (víz jelenlétében is) révén meghosszabbítható a szűrők élettartama, mérsékelhetőek az üzemeltetési költségek
Raktáron
21 768 Ft

Adatok

Cikkszám
GL-06215
Tömeg
17,6 kg/db