Kérdése van? Hívjon minket!

+36-30/559-7849 | +36-30/264-1907

Fuchs Castorene  R50S 1 liter
Fuchs Castorene R50S 1 liter
4 724 Ft

Fuchs Castorene R50S 1 liter

Leírás :
Ricinusolaj bázisú, szintetikus versenyolajok, a CASTORENE R40S és R50 S ricinusolaj bázisú és szintetikus kenőanyagok, valamint adalékok keverékéből álló versenyolajok.
A ricinusolaj természetes tulajdonságaiból adódóan rendkívül jó kenőképességgel bír és csökkenti a berágódásokból adódó kopásokat.
Ezek a szignifikáns előnyök a kenőanyag növényi olaj tartalmából adódóan segítik minimalizálni a besűrűsödés és a lakk képződés kockázatát.

Alkalmazás
Megjegyzés: Ezek az olajok nem tartalmaznak detergens adalékokat, ezért sokkal gyakoribb olajcsere szükséges, mint az adalékolt ásványolajok esetében.
A CASTORENE R40S és R50S nem keverhető ásványolajokkal!

Előnyei
• Az adalékok a repülőgépek gázturbinájában is használt kenőanyag technológiából ismertek, amelyek stabilitása és oxidáció állósága laboratóriumi és verseny körülmények között is bizonyított.
• Az olaj besűrűsödése és lakk képződésének kialakulása még magas üzemi hőmérsékleten üzemelő motoroknál is csökkentve van, így ezek az olajok sokkal hosszabb időtartamban használhatóak, mint a hasonló ricinusolaj bázisú termékek.
• Alkohol típusú üzemanyagokban teljes mértékben oldódik, ideálisan alkalmazható lég- és folyadékhűtéses versenymotorokban, amelyek metanollal, vagy metanol alapú üzemanyaggal üzemelnek.
Rendelhető
4 724 Ft
Adatok
Cikkszám
GL-07329
Tömeg
870 g/db
Hasonló termékek