Kérdése van? Hívjon minket!

+36-30/559-7849 | +36-30/264-1907

Fuchs Silkolene Pro 4 10W40 XP 1 liter
Fuchs Silkolene Pro 4 10W40 XP 1 liter
4 140 Ft

Fuchs Silkolene Pro 4 10W40 XP 1 liter

Electrosyntec technológiával gyártott teljesen szintetikus, magas minőségű, észter alapú olaj négyütemű motorokhoz versenyzéshez, és utcai használatra.
A korszerű adalékcsomag gondoskodik a motor extra védelméről még szélsőségesen nagy igénybevételekkor, versenykörülményekkor is.

Az Electrosyntec technológia alkalmazásával elektrosztatikusan kapcsoljuk az alacsony súrlódású molekulákat az erős igénybevételnek kitett fémfelületekhez. Ez biztosítja, verseny körülmények között a termék kimagasló teljesítményét. Ideális nagyteljesítményű motorokba és sebességváltó egységeikbe.
Versenyeken bizonyította kopáscsökkentő és súrlódás módosító teljesítményét még extrém üzemelési hőmérsékleteken is.

Alkalmazás:
A PRO 4 SOROZAT elérhető 10W-30, 10W-40 és 15W-50 viszkozitási osztályokban. Mindig ellenőrizzük és kövessük, a gyártó által javasolt SAE viszkozitási osztályt.

PRO 4 10W-40 a főbb motorkerékpár gyártók által kiadott kezelési útmutatóban ajánlott termék.

Előnyei:
Az alkalmazott szintetikus észter technológia a repülőgép ipari kenéstechnikából származik, így biztosítva a kiváló kopáscsökkentő tulajdonságokat, széles alkalmazási hőmérsékleteken.
A felületen kialakuló kémiai réteg kiváló védelmet biztosít a dugattyúk, furatok, vezérműtengelyek és csapágyak részére hidegindításkor, amikor a folyamatos kenőfilm még nem épül fel.
Kiváló hő és nyírás stabilitás az olajcsere periódus teljes időtartama alatt.
A kialakuló nyírás stabil kenőfilm biztosítja a súrlódás és kopáscsökkentést a motorban és a sebességváltóban, valamint az alkatrészek hosszú élettartamát.
Magas detergens tulajdonságának köszönhetően tisztán tartja a motor belsejét és javítja annak hatékonyságát.
Gyors levegőelváló képessége csökkenti az olaj nélküli üzemelés kockázatát.

Jóváhagyások:
API SG / SH / SJ
CCMC G5
JASO MA / MA 2
Rendelhető
4 140 Ft
Adatok
Cikkszám
GL-01050
Tömeg
870 g/db
Hasonló termékek