Amely termékünk rendeléskor nincs készleten az ár változhat. A jelenlegi alapolaj hiány miatt folyamatosan új ár listával dolgozunk.

Kérdése van? Hívjon minket!

+36-30/559-7849 | +36-30/264-1907

Fuchs Silkolene Pro Chain Spray 500 ml
Fuchs Silkolene Pro Chain Spray 500 ml
4 153 Ft

Fuchs Silkolene Pro Chain Spray 500 ml

Szintetikus lánckenő spray Off-Road és pálya versenyzéshez, illetve utcai használatra.

Leírás
Tiszta, vékony filmréteget adó, szintetikus alapolajú lánckenő kenőanyag, amelyet leszóródás mentes terméknek fejlesztettek, nem csak normál, hanem versenykörülmények közötti alkalmazás esetében is.
PRO CHAIN egyesít egy mikronméretű lamináris szerkezetű, szilárd kenőanyagot, amely kombinálva van újszerű szintetikus összetevőkkel, így adva a kiemelkedő kenési tulajdonságokat.

Alkalmazás
Off-road és pályaverseny használatra fejlesztett termék, de a PRO CHAIN teljes mértékben megfelel utcai motorkerékpárokon történő alkalmazásra.
„O” gyűrűs láncok kenésére is megfelel a PRO CHAIN termék.
A PRO CHAIN gyorsan átjárja és megkeni még a lánc belső részeit is, egy vékony, de hatékony filmréteget hagyva.
Alacsony felületi feszültsége hagyja a felület teljes befedését, illetve védelmét, majd néhány perc után, amikor az oldószer elpárolog, egy leszóródás álló, viszkózus kenőfilm réteg alakul ki.

Előnyei
PRO CHAIN kiváló korrózióvédő tulajdonságokkal rendelkezik, ellenáll a lökésszerű terheléseknek és a magas hőmérsékleti viszonyoknak, valamint kivételes „G” erők ellenállási tapasztalatok versenykörülmények között.
Új szintetikus technológia alkalmazásával, a PRO CHAIN gyorsabban eljut a kenési helyekre, mint a szokványos termékek és egy sokkal vékonyabb, de hatékonyabb filmréteget alkot pár perc alatt, amely megfelelő kenést biztosít a versenyek alatt.
Raktáron
4 153 Ft

Adatok

Cikkszám
GL-01069
Tömeg
435 g/db