Kérdése van? Hívjon minket!

+36-30/559-7849 | +36-30/264-1907

Fuchs Titan ATF-7134 FE 20 liter


Jóváhagyások:MB-APPROVAL 236.15 ( KÉK SZINŰ ATF)Prémium teljesítményű, üzemanyag takarékos ATF olaj, csökkentett viszkozitással.

Kifejezetten úgy fejlesztették, hogy megfeleljen a legújabb generációjú Mercedes-Benz 7-G Tronic Plus (NAG II+) automataváltók tovább optimalizált hajtómű hatékonysági igényeinek.

Visszafele nem kompatibilis az előzőekben kiadott Mercedes Benz ATF specifikációkkal!

A TITAN ATF 7134 FE válogatott alapolajokra és a legújabb csúcstechnológiájú adalékokra épülő termék, amely gyári első feltöltésre készült, a 7-G Tronic Plus (NAG II+) személyautók automataváltóinak Daimler AG által való első feltöltésére.

Mivel ez a legalacsonyabb viszkozitású, első feltöltésű ATF folyadék a közlekedés világában, ezért ez a folyadék, hatásos üzemanyag takarékosságot és alacsony hőmérsékleti viselkedést nyújt.

Az extrém súrlódási stabilitása megengedi a kitolt olajcsere periódus alkalmazását.

A TITAN ATF 7134 FE csak azokkal az ATF folyadékokkal keverhető, amelyek hivatalosan rendelkeznek a MB 236.15-ös minőségi elfogadással.

Visszafele nem kompatibilis az előzőleg már kiadott MB-ATF specifikációkkal.Személyes átvétel esetén kérjük vegye figyelembe, hogy  a webáruházban feltüntetett árak a kiskereskedelmi boltban lévő áraktól esetenként eltérhetnek.

Rendelésre! Kérem, érdeklődjön elérhetőségeinken.
97 536 Ft
Rendelésre! Kérem, érdeklődjön elérhetőségeinken.
Részletek


Adatok
Gyártó
Fuchs
Kiszerelés
20 Liter
Cikkszám
GL-04934
Tömeg
16,8 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek