Amely termékünk rendeléskor nincs készleten az ár változhat. A jelenlegi alapolaj hiány miatt folyamatosan új ár listával dolgozunk.

Kérdése van? Hívjon minket!

+36-30/559-7849 | +36-30/264-1907

Fuchs Titan ATF DCTF 5 liter
Fuchs Titan ATF DCTF 5 liter
20 780 Ft

Fuchs Titan ATF DCTF 5 liter

TITAN DCTF egy dupla tengelykapcsolós (DCT, DSG) sebességváltó folyadék, amely kiváltképpen a modern nedves kuplungos, dupla tengelykapcsolós alkalmazásokhoz lett fejlesztve.
Kiterjedt mérési folyamatokon és üzemi teszteken keresztül sikerült meghatározni egy széles teljesítmény profilt, amely lehetővé teszi alkalmazását számos különböző gyártó által készített dupla tengelykapcsolós alkalmazásban.

Leírás
TITAN DCTF egy prémium teljesítményű dupla tengelykapcsolós sebességváltó folyadék, a legújabb technológiájú adalékokra épülve, amelyet speciálisan a modern nedves, dupla tengelykapcsolós sebességváltókban való használatra fejlesztettek.
A prémium adaléktechnológia alkalmazásával, megvalósíthatóvá vált a legjobb kopásgátló tulajdonságok elérése, kombinálva kiváló súrlódási karakterisztikával és a legjobb kapcsolási teljesítmény elérésével, még különösen durva körülmények között is.
Az elvégzett vizsgálatok alatt, minden kulcsfontosságú teljesítmény mutatóban, jobb teljesítményt nyújtott, mint a referencia folyadékok.

Alkalmazás
TITAN DCTF speciálisan a nedves tengelykapcsolóval szerelt, dupla tengelykapcsolós sebességváltókban való használatára fejlesztett termék. Kiterjedt mérési sorozatokat és üzemi teszteket végeztek, hogy érvényesítsenek, egy nagyon széles teljesítmény profilt, amely lehetővé teszi használatát számos különböző gyártó, dupla tengelykapcsolós alkalmazásában.
Még a legnehezebb körülmények között is a legkedvezőbb kapcsolási teljesítményt nyújtja, köszönhetően a kiváló súrlódási karakterisztikájának, a teljes olajcsere periódus alatt.
A jól kiegyensúlyozott adalék technológia a legjobb kopásgátló tulajdonságokat, ezen kívül a legkedvezőbb tengelykapcsoló teljesítményt biztosítja a sebességváltó részére.
Ahhoz, hogy a termék minden előnyét megkapjuk, keverését más olajokkal kerüljük el.
Teljes olajcserét javaslunk a TITAN DCTF-re történő átálláskor.

Előnyök
Kiváló súrlódási karakterisztika és stabilitás az egész olajcsere periódus alatt.
A legjobb kapcsolási tulajdonságokat nyújtja még a legnehezebb körülmények között is.
Legkedvezőbb kopásgátló teljesítmény.
Legjobb oxidációs stabilitás.
Kiváló korrózióvédő karakterisztika.
Nagyon jó alacsony hőmérsékleti karakterisztika.
A legsokoldalúbb teljesítmény profilt nyújtja a piacon.
Kulcsfontosságú teljesítményekben jobb, mint a referencia termékek.

Fuchs ajánlások
BMW Drivelogic 7-sebességes
Chrysler Powershift 6- sebességes
FORD Powershift 6- sebességes
Mitsubishi TC-SST 6- sebességes
Peugeot DCS 6- sebességes
Citroen DCS 6- sebességes
Renault EDC 6- sebességes
Volvo Powershift 6- sebességes
VW (AUDI, SEAT, SKODA) 6-sebességes (FWD) első kerék hajtású modelljei
20 780 Ft

Adatok

Cikkszám
GL-06056
Tömeg
4,245 kg/db