Kérdése van? Hívjon minket!

+36-30/559-7849 | +36-30/264-1907

Fuchs Titan Cargo Maxx 10W40 20 liter
Fuchs Titan Cargo Maxx 10W40 20 liter
54 854 Ft

Fuchs Titan Cargo Maxx 10W40 20 liter


Prémium minőségű, “MAXX” teljesítményű, motorolaj az új XTL – technológiával. Különösen a modern kipufogógáz után kezelővel és turbótöltővel felszerelt motorokhoz. Jó hidegindítási tulajdonságok, öregedés elleni stabilitás, alacsonyabb üzemanyag fogyasztás a teljes csereperiódus alatt.

Leírás

TITAN CARGO MAXX 10W-40 forradalmian új prémium minőségű motorolaj, XTL®-technológiával a legmodernebb haszongépjárművek részére. Az XTL®-technológia (Xtreme Temperature Lubrication) maximális üzemanyag megtakarítást nyújt az olajcsere teljes időtartama alatt, köszönhetően a kiváló oxidációs és öregedésnek való ellenállásának. A TITAN CARGO MAXX garantáltan a legmagasabb védelmet, valamint megnövelt tartósságot biztosít a modern dízel részecske szűrőkkel és katalizátorokkal szerelt gépjárművek részére. Köszönhetően a minimális párolgási veszteségnek, az olajfogyasztás és a turbófeltöltőben képződő lerakódások jelentős mértékben lecsökkentek. Ez az új technológia maximális teljesítményt nyújt a teljes alkalmazási hőmérséklet tartományban és biztosítja a jó hidegindítási tulajdonságokat, még a nagyon alacsony hőmérsékletek esetén is. A TITAN CARGO MAXX 10W-40-es termék sokoldalúságában és teljesítményében messze meghaladja a hagyományos UHPD motorolajokat, köszönhetően az új XTL®-technológiának.

Alkalmazás

TITAN CARGO MAXX 10W-40 speciálisan az új füstgáz után kezelő berendezéssel szerelt haszongépjárművek részére lett fejlesztve. A széleskörű teljesítményprofilja miatt a CARGO MAXX mint egy összevonása lehet több terméknek is, így megfelel az idősebb járművek részére is. TITAN CARGO MAXX más motorolajokkal keverhető. Mégis ajánlatos keverését elkerülni, mert a várható megtakarítás/előny csökkenhet, vagy esetleg teljesen eltűnhet.

Előnyei
• Összevetve az ugyan ilyen minőségű és SAE viszkozitási osztályú olajokkal, ezekhez képest további 0,5% üzemanyag megtakarítás érhető el az XTL®-nek köszönhetően.
• Védi a motort, különösképpen a turbófeltöltőt a lerakódásoktól, kiváló üzembiztonságot és alacsony karbantartási költségeket nyújt.
• 23%-al jobb szivattyúzhatóság alacsony hőmérsékleteken az XTL® miatt.
• 27%-al alacsonyabb olajfogyasztást ad az XTL®-ből kifolyólag.
• Megfelel a leghosszabb olajcsere periódusok követelményeinek.
• Megnövelt öregedési ellenállás az XTL®-nek köszönhetően, továbbá alacsonyabb viszkozitás növekedés a szabványos motorteszteken.
• Legjobb védelem a modern kipufogógáz után kezelő rendszerek részére.
• Kiváló kopás elleni védelem még a legmagasabb üzemelési körülmények között is.

Jóváhagyások:


ACEA E9 / E7 / E6
API CI-4
CATERPILLAR ECF-1-a
DEUTZ DQC IV-10 LA
JASO DH-2
MACK EO-M PLUS / EO-N
MAN M 3477 / M 3271-1
MB 228.51 / MB 235.28
MTU DDC TYPE 3.1
RENAULT RXD / RGD / RLD-2
SCANIA LA
VOITH-RETARDER “B”
VOLVO VDS-3 / CNG
DAF
IVECO 18-1804 CLASSE TLS E9
MAN 3277 CRT
CUMMINS CES 20077
MAN M 3277 CRTSzemélyes átvétel esetén kérjük vegye figyelembe, hogy  a webáruházban feltüntetett árak a kiskereskedelmi boltban lévő áraktól esetenként eltérhetnek.

Raktáron
54 854 Ft
Részletek


Adatok
Gyártó
Fuchs
Kiszerelés
20 Liter
Viszkozitás
10W40
Cikkszám
GL-06885
Tömeg
17,13 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek