Kérdése van? Hívjon minket!

+36-30/559-7849 | +36-30/264-1907

Fuchs Titan Cargo Maxx 10W40 60 liter


Prémium minőségű, “MAXX” teljesítményű, motorolaj az új XTL – technológiával. Különösen a modern kipufogógáz után kezelővel és turbótöltővel felszerelt motorokhoz. Jó hidegindítási tulajdonságok, öregedés elleni stabilitás, alacsonyabb üzemanyag fogyasztás a teljes csereperiódus alatt.

Leírás

TITAN CARGO MAXX 10W-40 forradalmian új prémium minőségű motorolaj, XTL®-technológiával a legmodernebb haszongépjárművek részére. Az XTL®-technológia (Xtreme Temperature Lubrication) maximális üzemanyag megtakarítást nyújt az olajcsere teljes időtartama alatt, köszönhetően a kiváló oxidációs és öregedésnek való ellenállásának. A TITAN CARGO MAXX garantáltan a legmagasabb védelmet, valamint megnövelt tartósságot biztosít a modern dízel részecske szűrőkkel és katalizátorokkal szerelt gépjárművek részére. Köszönhetően a minimális párolgási veszteségnek, az olajfogyasztás és a turbófeltöltőben képződő lerakódások jelentős mértékben lecsökkentek. Ez az új technológia maximális teljesítményt nyújt a teljes alkalmazási hőmérséklet tartományban és biztosítja a jó hidegindítási tulajdonságokat, még a nagyon alacsony hőmérsékletek esetén is. A TITAN CARGO MAXX 10W-40-es termék sokoldalúságában és teljesítményében messze meghaladja a hagyományos UHPD motorolajokat, köszönhetően az új XTL®-technológiának.

Alkalmazás

TITAN CARGO MAXX 10W-40 speciálisan az új füstgáz után kezelő berendezéssel szerelt haszongépjárművek részére lett fejlesztve. A széleskörű teljesítményprofilja miatt a CARGO MAXX mint egy összevonása lehet több terméknek is, így megfelel az idősebb járművek részére is. TITAN CARGO MAXX más motorolajokkal keverhető. Mégis ajánlatos keverését elkerülni, mert a várható megtakarítás/előny csökkenhet, vagy esetleg teljesen eltűnhet.

Előnyei
• Összevetve az ugyan ilyen minőségű és SAE viszkozitási osztályú olajokkal, ezekhez képest további 0,5% üzemanyag megtakarítás érhető el az XTL®-nek köszönhetően.
• Védi a motort, különösképpen a turbófeltöltőt a lerakódásoktól, kiváló üzembiztonságot és alacsony karbantartási költségeket nyújt.
• 23%-al jobb szivattyúzhatóság alacsony hőmérsékleteken az XTL® miatt.
• 27%-al alacsonyabb olajfogyasztást ad az XTL®-ből kifolyólag.
• Megfelel a leghosszabb olajcsere periódusok követelményeinek.
• Megnövelt öregedési ellenállás az XTL®-nek köszönhetően, továbbá alacsonyabb viszkozitás növekedés a szabványos motorteszteken.
• Legjobb védelem a modern kipufogógáz után kezelő rendszerek részére.
• Kiváló kopás elleni védelem még a legmagasabb üzemelési körülmények között is.

Jóváhagyások:

ACEA E9 / E7 / E6
API CI-4
CATERPILLAR ECF-1-a
DEUTZ DQC IV-10 LA
JASO DH-2
MACK EO-M PLUS / EO-N
MAN M 3477 / M 3271-1
MB 228.51 / MB 235.28
MTU DDC TYPE 3.1
RENAULT RXD / RGD / RLD-2
SCANIA LA
VOITH-RETARDER “B”
VOLVO VDS-3 / CNG
DAF
IVECO 18-1804 CLASSE TLS E9
MAN 3277 CRT
CUMMINS CES 20077
MAN M 3277 CRTSzemélyes átvétel esetén kérjük vegye figyelembe, hogy  a webáruházban feltüntetett árak a kiskereskedelmi boltban lévő áraktól esetenként eltérhetnek.

Rendelésre! Kérem, érdeklődjön elérhetőségeinken.
179 451 Ft
Rendelésre! Kérem, érdeklődjön elérhetőségeinken.
Részletek


Adatok
Gyártó
Fuchs
Kiszerelés
60 Liter
Viszkozitás
10W40
Cikkszám
GL-06095
Tömeg
51,39 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek