Kérdése van? Hívjon minket!

+36-30/559-7849 | +36-30/264-1907

Fuchs Titan Cytrac MB Synth 75W90 20 liter


Teljesen szintetikus, üzemanyag takarékos váltóolaj kézi kapcsolású tehergép- járműváltókhoz, kiterjesztett olajcsere periódussal.
Speciálisan a Mercedes-Benz Actros tehergépjárművek részére fejlesztve.
Üzemanyag fogyasztás csökkentés a sebességváltó hatékonyságának növelésével.
Elérhető leghosszabb olajcsere periódus.

Leírás
TITAN CYTRAC MB SYNTH 75W-90 nagy teljesítményű kézi kapcsolású váltóolaj. Teljesen szintetikus alapolajra és kipróbált adalék technológiára építve.

Alkalmazás
TITAN CYTRAC MB SYNTH 75W-90 a nagy terhelésű, kézi kapcsolású Mercedes-Benz sebességváltóval ellátott gépjárművek fokozott igénybevételeire fejlesztett váltóolaj.
Ezekben az alkalmazásokban a leghosszabb olajcsere periódust biztosítja.
TITAN CYTRAC MB SYNTH 75W-90 keverhető és kompatibilis más hagyományos hajtóműolajokkal.
Annak érdekében, hogy a TITAN CYTRAC MB SYNTH 75W-90 előnyeit teljes mértékben kihasználjuk, nem ajánlott a különböző típusú olajok keverése.

Előnyei
A nagyon jó viszkozitás-hőmérséklet viselkedésének köszönhetően a TITAN CYTRAC MB SYNTH 75W-90 még nagyon széles külső alkalmazási hőmérsékletek között is biztosítja a váltó optimális kenését.
Adalék technológiájának köszönhetően magas hő stabilitást biztosít, véd a lerakódások ellen, még a legmagasabb igénybevételek esetén is.
Rendkívül jó szinkronizálási tulajdonságai köszönhetően könnyű kapcsolást tesz lehetővé, még alacsony hőmérsékletek esetében is.
Nehéz üzemi körülmények között, még a legmagasabb igénybevételkor is rendkívüli védelmet biztosít a csapágyak és a fogaskerekek részére.

Specifikációk / Elfogadások
API GL 4
MAN 341 Type MB
MB 235.11

Fuchs ajánlás
ZF TE-ML 08Személyes átvétel esetén kérjük vegye figyelembe, hogy  a webáruházban feltüntetett árak a kiskereskedelmi boltban lévő áraktól esetenként eltérhetnek.

Rendelésre! Kérem, érdeklődjön elérhetőségeinken.
99 945 Ft
Rendelésre! Kérem, érdeklődjön elérhetőségeinken.
Részletek


Adatok
Gyártó
Fuchs
Kiszerelés
20 Liter
Viszkozitás
75W90
Cikkszám
GL-01914
Tömeg
17,4 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek