Kérdése van? Hívjon minket!

+36-30/559-7849 | +36-30/264-1907

Gulf ATF Multi Vehicle 1 liter
Gulf ATF Multi Vehicle 1 liter
2 642 Ft

Gulf ATF Multi Vehicle 1 liter

Gulf Multi-Vehicle ATF

Automata sebességváltó folyadék

A Gulf Multi-Vehicle ATF egy szintetikus folyadék kifejezetten a továbbfejlesztett multi-vehicle (több-jármű) adaléktechnológiával lett kifejlesztve, hogy a járművek széles skáláját szolgálja ki, eltávolítva a hagyományos Dexron® III/MERCON® multi-vehicle formulák korlátozásait. A Gulf Multi-Vehicle ATF megfelel vagy túlteljesíti az európai, észak-amerikai és ázsiai automata sebességváltó/járműgyártók összetett követelményeit, beleértve a Japán Autógyártók Szövetsége által készített JASO 1-A teljesítmény szabványt is.

A Gulf Multi-Vehicle ATF kiváló hőoxidációs stabilitással, kopásvédelemmel és vegyianyag elhasználódási ellenállással rendelkezik, ami hosszabb folyadék és sebességváltó élettartamhoz vezet. Tökéletesített rezgésgátló tulajdonságok, nyomatékkapacitás, alacsony hőmérsékleti tulajdonságok egyesítve a kiegyensúlyozott súrlódási stabilitással jobb váltóérzetet és vezethetőséget biztosítanak. A fokozott korróziógátló tulajdonságok, a habzásgátlás és a tömítésvédelem jobb folyadékstabilitást és berendezés kompatibilitást kínálnak. A Gulf Multi-Vehicle ATF minimalizálja a készletköltséget és a helytelen alkalmazás veszélyét a számos alkalmazáshoz való megfelelőségnek köszönhetően. Az extrém magas viszkozitási index és nyírószilárdság megfelelő kenőképességet biztosít a teljes szervizélettartam során magas üzemelési és alacsony indítási hőmérsékletek között is. A Gulf Multi-Vehicle ATF megfelelő azon észak-amerikai személy, és teherautók automata sebességváltóihoz, melyek a Chrysler ATF+3/4-nek, a Dexron® III-nak és a MERCON® V-nek megfelelő minőségű folyadékokat igényelnek. Szintén megfelelnek az európai és ázsiai járművekhez, mint: Audi, BMW, Chrysler, Daimler, Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, KIA, MAN, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen, Volvo és másokhoz, melyek ilyen minőségű folyadékokat igényelnek, és az Aisin-Warner, Allison, Voith, ZF és mások által gyártott automata sebességváltókhoz.

Megjegyzés: Nem megfelelő a folyamatosan változó áttételű nyomatékváltókhoz (CVT), duplakuplungos váltókhoz (DCT), Ford Type F/G-hez, Daimler MB 7 sebességeshez (NAG 2), ZF 6 sebességeshez.
Raktáron
2 642 Ft
Adatok
Cikkszám
GL-04373
Tömeg
861 g/db
Hasonló termékek