Kérdése van? Hívjon minket!

+36-30/559-7849 | +36-30/264-1907

Gulf Formula GVX 5W30 4 liter
Gulf Formula GVX 5W30 4 liter
9 449 Ft

Gulf Formula GVX 5W30 4 liter

Teljesen szintetikus személyautó motorolaj (Mid SAPS)

A Gulf Formula GVX 5W-30 a legújabb alacsony káros anyag kibocsátású szintetikus motorolaj üzemanyag takarékossági hitelesítéssel, ami kifejezetten úgy lett kifejlesztve, hogy megfeleljen a Volkswagen személyautók teljes kínálatára vonatkozó előírásoknak. Gondosan kiválasztott szintetikus bázisolajokból és a SAPS (szulfáthamu, foszfor és kén) előírásoknak megfelelő továbbfejlesztett adaléktechnológia alkalmazásával kialakítva, hogy teljesen kompatibilis legyen a legtöbb modern DPF-el (dízel részecskeszűrő) és gázolaj katalitikus konverterrel. A Gulf Formula GVX 5W-30 segít a legújabb generációjú benzin és dieselmotorok kipufogógáz utókezelő rendszer élettartamának a meghosszabbításában és hatékonyságuk megtartásában. A Gulf Formula GVX 5W-30 úgy lett kialakítva, hogy kiváló teljesítményt nyújtson az üzemanyag takarékossággal párhuzamosan, a kiterjesztett olajcsere intervallumok érdekében.

A Gulf Formula GVX 5W-30 alacsony hamutartalma csökkenti a szilárd részecskék felhalmozódást a DPF-ekben és segít megnövelni azok élettartamát. A Mid SAPS technológia csökkenti a katalizátorok mérgezését és degradációját, valamint meghosszabbítja az utókezelő rendszer eszközeinek élettartamát és a kimagasló hőoxidációs stabilitás csökkenti a lerakódás és iszapképződést, illetve lehetővé teszi a kiterjesztett olaj élettartamot. A kivételes alacsony hőmérsékleti folyékonyság elősegíti a hidegindítást és már a beindítás pillanatában védelmet nyújt a kopások ellen, valamint a kiváló kopásvédelmi tulajdonság megvédi a motort a kopástól és lehetővé teszi a kiterjesztett motor élettartamot. A kedvező súrlódási tulajdonságok tartós üzemanyag takarékosságot eredményeznek.

A Gulf Formula GVX 5W-30 minden Volkswagen típusú személyautó benzin és dieselmotorjához ajánlott, beleértve az EURO 4 emissziós normáknak megfelelő legújabb járműveket, melyek a legfejlettebb VW 504 00 / 507 00 minőségi olajokat igényelnek a hosszú távú szerviz intervallumhoz. A Gulf Formula GVX 5W-30 erősen ajánlott a legújabb nagy teljesítményű személyautók és furgonok benzin és dieselmotorjaihoz, melyek olyan kipufogógáz utókezelő eszközökkel vannak ellátva, mint a részecskeszűrők, katalitikus konverterek, kipufogógáz újrakeringető rendszerek (EGR) stb., illetve amelyek ACEA A3/B4 minőségi olajokat igényelnek.

Jóváhagyott:
VW 504.00/507.00
Megfelelt:
ACEA A3/B4
BMW Longlife-04
MB 229.51
Raktáron
9 449 Ft
Adatok
Cikkszám
GL-01274
Tömeg
3,368 kg/db