Kérdése van? Hívjon minket!

+36-30/559-7849 | +36-30/264-1907

Gulf Superfleet Supreme 15W40 5 liter


Extra nagyteljesítményű diesel motorolaj

A Gulf Superfleet Supreme 15W-40 egy extra nagyteljesítményű diesel motorolaj (XHPD) amely a modern, alacsony károsanyag kibocsátású diesel motorokhoz lett kifejlesztve, beleértve azokat is, amelyek kipufogógáz visszavezetéses rendszerekkel (EGR) vannak felszerelve. A Gulf Superfleet Supreme 15W-40 megfelel az összes vezető európai, amerikai és japán motorgyártó legújabb elvárásainak. Kivételes védelmet és meghosszabbított motorélettartamot nyújt az alacsony vagy magas kéntartalmú gázolajjal üzemelő diesel motorok számára. A Gulf Superfleet Supreme 15W-40 válogatott bázisolajokból és új generációs adalékokból lett kifejlesztve.

A Gulf Superfleet Supreme 15W-40 kiemelkedő hőoxidációs stabilitással rendelkezik, ami csökkenti a lerakódásokat és megakadályozza az olaj besűrűsödést. A kitűnő koromkezelő képesség véd a korom által okozott viszkozitás növekedés és kopás ellen. A magas nyírószilárdság biztosítja a viszkozitás megtartását magas hőmérsékleten illetve csökkenti az olajfogyasztást és a kopást. A kiemelkedő korrózió elleni védelem segít a motor tartósságának fenntartásában. A kiváló TBN mutatók segítenek ellenállni a kipufogógázok ártalmas hatásainak és megnövelik az olaj élettartamát.

A Gulf Superfleet Supreme 15W-40 alkalmas a közúti alkalmazásokban használatos turbófeltöltős és szívódiesel motorokhoz, beleértve az EGR rendszerrel ellátottakat, valamint a 2002-ben bevezetett US 2004 emissziós normáknak megfelelőeket is. Szintén alkalmasak azon EURO IV-es járművekhez, amelyek nem igényelnek alacsony SAPS (szulfáthamu, foszfor és kén) olajat (nincsenek diesel részecskeszűrővel szerelve), valamint az EURO III-nak és az előző emissziós normáknak megfelelő járművekhez. Alkalmazható minden, a bányászatban, építőiparban, mezőgazdaságban és más,
nem közúti alkalmazásokban, használt nagyteljesítményű dieselmotorhoz.

Jóváhagyott:

API CI-4/SL
MB-Approval 228.3
MAN M 3275
MTU Oil Category 2
Volvo VDS-3

Megfelelt:

ACEA E7, A3/B4, Global DHD-1
Mack EO-M Plus
Cummins CES: 20071/72/76/77/78
Caterpillar ECF-1a, Scania LDF-2Személyes átvétel esetén kérjük vegye figyelembe, hogy  a webáruházban feltüntetett árak a kiskereskedelmi boltban lévő áraktól esetenként eltérhetnek.

Rendelésre! Kérem, érdeklődjön elérhetőségeinken.
12 776 Ft
Rendelésre! Kérem, érdeklődjön elérhetőségeinken.
Részletek


Adatok
Gyártó
Gulf
Kiszerelés
5 Liter
Viszkozitás
15W40
Cikkszám
GL-01396
Tömeg
4,45 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek