Kérdése van? Hívjon minket!

+36-30/559-7849 | +36-30/264-1907

Kleen-Flo dermedésgátló  500 ml
Kleen-Flo dermedésgátló 500 ml
2 444 Ft

Kleen-Flo dermedésgátló 500 ml


Folyamatos használatával elkerülhető, hogy az üzemanyag rendszerben az el nem éget illetve egyéb szennyezőanyagok, továbbá a víz lerakódjon, ezzel rövidítve a motor élettartamát. Kiváló tisztító képességgel rendelkezik. Tisztítja az adagolórendszert is, továbbá megakadályozza, hogy a gyűrűkön illetve a porlasztócsúcson kialakuljon lerakódás. Ezt az adalékot majdnem minden diesel üzemanyag rendszerű autóban kötelezővé tenném. Télen különösen jó, ugyanis az autó, illetve a munkagép is sokkal könnyebben indul tőle. Az 500ml-es flakon rendkívül gazdaságos, ugyanis 820 liter diesel üzemanyaghoz elegendő, ára meg nevetséges a kiadósságához képest. 
Első használat esetén, viszont az előírtnál háromszor nagyobb mennyiségre van szükség, hogy a rendszer minél hamarabb kitisztuljon.

Téli használat esetén:
Ha a tankolás előtt a tankba mind a 150 ml diesel üzemanyagadalékot beleönti, akkor az üzemanyag dermedéspontját 70 liter esetében -50°C-ra leviszi, így a legzordabb hidegben is indul az autó. Ez az adalék garantáltan megakadályozza a diesel üzemanyag kocsonyásodását, illetve az üzemanyagszűrők és vezetékek elzáródását.

Rendszeres használata:
Folyamatos használat esetén ez a 500 ml-es flakon 820 liter gázolajhoz használható, úgy hogy a fentebb leírt tulajdonságok érvényben maradnak.

Kiszerelés 500 ml

 Személyes átvétel esetén kérjük vegye figyelembe, hogy  a webáruházban feltüntetett árak a kiskereskedelmi boltban lévő áraktól esetenként eltérhetnek.

Raktáron
2 444 Ft
Részletek


Adatok
Gyártó
Kleen-Flo
Cikkszám
GL-02219
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek