Kérdése van? Hívjon minket!

+36-30/559-7849 | +36-30/264-1907

Klüberoil 4 UH1-46 N 20 liter
Klüberoil 4 UH1-46 N 20 liter
437 896 Ft

Klüberoil 4 UH1-46 N 20 liter

Klüberoil 4 UH1-46 N
Cikkszám: 029038
Szintetikus hajtómű és többcélú olaj az élelmiszeripar és a gyógyszeripar számára

A Klüberoil 4 UH1 N egy szintetikus, nagy teljesítményű hajtómű és többfunkciós olaj, amely polialfaolefin alapú, kielégíti a modern fogaskerekek növekvő igényeit és növekvő teljesítménysűrűségét.
A Klüberoil 4 UH1 N kiváló minőségű nyersanyagokon és korszerű adalékokon alapul, amely maximális teljesítményt tesz lehetővé az összes hajtómű alkatrészének kenésében.
A Klüberoil 4 UH1 N az élelmiszer-feldolgozó és gyógyszeriparban NSF H1 néven van bejegyezve, és megfelel az FDA 21 CFR Sec 178.3570 szabványnak.
Az élelmiszer-feldolgozó, kozmetikai, gyógyszerészeti vagy állati takarmányipari termékekkel és csomagolóanyagokkal történő véletlen érintkezés céljából fejlesztették ki.
A Klüberoil 4 UH1 N használata hozzájárulhat a termelési folyamatok megbízhatóságának növeléséhez.
Ennek ellenére ajánlott egy további kockázatelemzés elvégzése, pl. HACCP.

A Klüberoil 4 UH1 N az ISO 21469 szerint tanúsított, így támogatva a gyártás higiéniai követelményeinek való megfelelést.
Az ISO VG 68 és 680 közötti Klüberoil 4 UH1 N egyértelműen meghaladja a DIN 51517-3 szerinti CLP követelményeket.
A megfelelő sebességfokozatokat előzetes egyeztetés nélkül át lehet kapcsolni Klüberoil 4 UH1 N-re, feltéve, hogy betartják az általános alkalmazási tudnivalókat.

A hajtóművek kellően védettek a kopástól még rendkívül magas csúcsterhelések, rezgések vagy rezgések esetén is, vagy ha nem hajtottak végre befutást.
Mind a fogaskerekek, mind a gördülőcsapágyak jó kopásvédelme biztosítja a kenett alkatrészek számára kiszámított élettartam elérését, ami alacsonyabb karbantartási és javítási költségeket eredményez.

A Klüberoil 4 UH1 N sokkal hosszabb élettartamot kínál, mint az ásványi és fehér olajok, a kiválasztott alapanyagok kiváló öregedési és oxidációs ellenállása miatt; így a szerviz intervallumok meghosszabbíthatók és a karbantartási költségek csökkenthetők.
Bizonyos alkalmazásokban egyenletes kenés lehetséges.
A termék alacsony habzási hajlama és korróziógátló tulajdonságai lehetővé teszik a hajtás problémamentes működését.
A szennyeződéshez vezető olajszivárgás megakadályozható az elasztomerekkel való jó kompatibilitás miatt.
A jó viszkozitási-hőmérsékleti viselkedés támogatja az elegendő kenőanyag-film képződését széles üzemi hőmérséklet-tartományban, még magas és magas hőmérsékleten is.
Ezért egyetlen viszkozitási fokozat alacsony és magas hőmérsékleteket egyaránt képes lefedni számos alkalmazásban.
A gondosan kiválasztott alapolajok által biztosított optimalizált súrlódási viselkedés csökkenti az energiaveszteséget és javítja a sebességfokozatot.
A Klüberoil 4 UH1 N-t az SEW Eurodrive, a Getriebebau Nord, a Stöber Antriebstechnik, a Lenze, a Sumitomo, a Bonfiglioli, a Brevini, az STM, a Watt Drive stb.
A Klüberoil 4 UH1 N használatával számos előnyt élvezhet, amelyek segítségével könnyedén és hatékonyabban takaríthat meg költségeket.
Rendelhető
437 896 Ft
Adatok
Cikkszám
GL-07331
Tömeg
17 kg/db
Hasonló termékek