Kérdése van? Hívjon minket!

+36-30/559-7849 | +36-30/264-1907

METABOND DPFCC 250 ml
METABOND DPFCC 250 ml
3 327 Ft

METABOND DPFCC 250 ml

A Metabond DPFCC dízel részecskeszűrő-tisztítást katalizáló fém-organikus dízel üzemanyag-adalék, amely katalizátorként szolgál a dízel részecskeszűrők regenerálásához.
Csökkenti a dízel részecskeszűrőben gyűjtött hamu gyulladási hőmérsékletét és optimalizálja a felhalmozódott korom időszakos égését, azaz a szűrőregenerációt.
Az adalék alkalmazása eredményeként a tiszta üzemanyagrendszer, az alacsonyabb részecske-kibocsátású tisztább égés és a katalizált koromrészecskék egyedülálló kombinációja segíti a részecskeszűrő egység, a kipufogógáz-visszavezető rendszer (EGR), valamint a turbókompresszor és azok változó geometriájú lapátjainak tisztán tartását a lerakódásoktól.
Az alacsonyabb hőmérsékleten történő regenerálás miatt a motorolaj sem kap hő-sokkot, nem használódik el idő előtt és így nem vezet a motor korai kopásához.

Előnyök:
- Meghosszabbítja a dízel részecskeszűrő élettartamát.
- Biztosítja a dízel részecskeszűrő alacsony hőfokú teljes és gyors regenerálódását.
- Csökkenti az összegyűlt korom, hamu gyulladási hőmérsékletét, ezáltal biztosítja a motor normál működése során jellemző hőmérsékleten történő részecskeszűrő regenerálást.
- Kiküszöböli a dízel részecskeszűrők eltömődését és a korom, hamu tökéletlen égése által okozott teljesítménycsökkenést.
- Csökkenti a részecske-kibocsátást, segítve ezzel a szigorú jogszabályok és a károsanyag-kibocsátási határértékek betartását.
- A koromcsökkentés leggazdaságosabb módja az üzemanyag-rendszer változtatása nélkül.
- Az adalék használatával a dízel részecskeszűrők regenerálása 5-10-szer gyorsabb és tökéletesebb.
- Nincs másodlagos kibocsátás.

Felhasználási terület:
Minden standard vagy utólag felszerelt részecskeszűrős dízelmotorhoz (beleértve a common rail és a sima turbófeltöltős motorokat is). Használata az AdBlue rendszerrel szerelt járműveknél is javasolt!

Alkalmazás:
Alkalmazása különösen fontos rövid távú, városi forgalomban használt gépjárművek esetében! Öntse a flakon tartalmát az üzemanyagtartályba, majd tankoljon tele. Betöltést követően a tele tank kijárásáig minimum egyszer 30-50 km-t egyfolytában közlekedjen, hogy a részecskeszűrő regenerálása megtörténhessen. Ajánlott más égésjavítóval, tisztítóval, kenést javítóval, üzemanyag-adalékkal - pl. Metabond Megasel-lel - együtt alkalmazni.

Használata folyamatosan, de legalább minden 5. teletankolás alkalmával ajánlott.

Adagolás:
Egy flakon 40-60 liter dízel üzemanyaghoz elegendő.

Kiszerelés:
250 ml
Raktáron
3 327 Ft
Adatok
Cikkszám
GL-07067
Tömeg
225 g/db