Kérdése van? Hívjon minket!

+36-30/559-7849 | +36-30/264-1907

METABOND GT Plus 250ml
METABOND GT Plus 250ml
11 328 Ft

METABOND GT Plus 250ml


Váltók, differenciálművek ill. az ipar területén hajtóművek számára speciálisan kifejlesztett kopásgátló, fémfelület-nemesítő kiváló súrlódáscsökkentő, rendkívüli kenésjavító hatással. Az előírt minőségű kenőolajhoz keverve alkalmas új, újszerű és kopott berendezések kezelésére is. Rövid idő elteltével látványos eredményeket produkál.
Az újgenerációs Metabond GT Plus nyomás alatt a fémekkel kémiai reakcióba lépve azok saját anyagát nemesíti fel. Az így kialakult rendkívül kemény és nagyon sima felület ellenáll a súrlódásból adódó sérüléseknek, károsodásoknak, akár extrém terhelés esetén is. Ideális feltételeket biztosít a Metabond kenéselősegítő összetevőkkel kiegészített hajtóműolajok számára. A kimagaslóan (min. 60%) csökkenő súrlódás és a kopás minimalizálása által a gépek élettartama jelentősen megnő, az üzemeltetésük pedig - nagyobb hatásfok mellett - kevesebb energiát igényel (jelentős üzemanyag-megtakarítás). Használatával az üzemi hőmérséklet, valamint a zajszint is számottevően csökken, magas antioxidáns tartalma pedig gátolja az olaj elöregedését. A Metabond GT Plus az általa kezelt gépeknek - bizonyos ideig - részleges vagy akár teljes olajhiány esetén is védelmet biztosít. Új berendezésben folyamatosan használva garantálja az élettartam megháromszorozódását.
Megfelelő felhasználás mellett a gépekben garantáltan semmilyen előnytelen elváltozás nem történhet.
Felhasználási területe:
Az autózásban a sebességszekrényeknél és a differenciálműveknél, iparban a hajtóműveknél, közlőműveknél, új, újszerű és kopott berendezéseknél egyaránt alkalmazható.
Használata:
Nem igényel szakértelmet és szerszámot, egyszerűen 4-6%-os arányban a friss ásványi vagy szintetikus hajtóműolajhoz adagoljuk. Nem egyszeri kezelést alkalmazunk, hanem lehetőleg minden olajcserénél pótoljuk. Utókezelésnél a keverési arány szintén 4-6%. Használata feltételezi az előírt minőségű olaj alkalmazását!
Figyelmeztetés:
Belsőégésű motorokba ne öntsük! Automata váltóhoz nem alkalmazható! Speer differenciálműhöz nem alkalmazható!
Szavatossági idő: Felbontás nélkül korlátlan ideig eltartható. Felbontás után a szavatosság 2 év.
Származás: EU
Kiszerelés: 250 ml, 5 lite


Raktáron
11 328 Ft
Részletek


Adatok
Cikkszám
GL-02726
Hasonló termékek