Kérdése van? Hívjon minket!

+36-30/559-7849 | +36-30/264-1907

Total Quartz Ineo MC3 5W30  1 liter New
Total Quartz Ineo MC3 5W30 1 liter New
3 302 Ft

Total Quartz Ineo MC3 5W30 1 liter New


Leírás
Manapság a motoroknak rendkívül magas működési hőmérsékletnek és nyomásnak kell ellenállni.
Ez felgyorsítja az olaj oxidációját és destabilizálja annak molekuláris szerkezetét, amely megnövekedett súrlódáshoz és olajiszap lerakódáshoz
vezet
Az ART (Öregedésnek ellenálló technológia) technológiával rendelkező TOTAL QUARTZ INEO MC3 5W-30 továbbfejlesztett, nagy teljesítményű motorolaj, amely erősíti a motor oxidációálló tulajdonságait az olaj felhasználása során, ezért kiváló védelmet nyújt a lerakódásokkal és kopással szemben.

ALKALMAZÁSOK
TOTAL QUARTZ motorolaj ART technológiával, tartsa tovább fiatalon motorját.
A TOTAL QUARTZ INEO MC3 5W-30 egy szintetikus motorolaj alacsony SAP-val, melyet kifejezetten a BMW, Mercedes-Benz, Volkswagen és Hyundai-Kia által gyártott járművek műszaki követelményeihez terveztek.
A TOTAL QUARTZ INEO MC3 5W-30 megfelel a legújabb ACEA és API nemzetközi szabványoknak, valamint a legigényesebb gépjármű gyártói követelményeinek.
Az 5W-30 fokozatú olaj megfelel a legnagyobb igénybevételű használati követelmények is (autós sportokhoz, ismételt indításokhoz, városi és autópályán történő vezetéshez).
Speciális összetétele ellenáll a legszélsőségesebb üzemi hőmérséklet ingadozásoknak. Különösen alkalmas a modern, többszelepes motorokhoz, amelyek turbófeltöltővel és közvetlen befecskendezéssel rendelkeznek.
Alacsony SAP technológiája (alacsony szulfáthamu, foszfor és kén tartalom) révén kiváló választás a legújabb motor generációk optimális működéséhez, amelyeket már speciális káros anyag kibocsájtás elleni eszközökkel szereltek fel.

NEMZETKÖZI SZABVÁNYOK
ACEA C3
API SN/CF

GYÁRTÓI JÓVÁHAGYÁSOK*
MERCEDES-BENZ:
MB-Tanúsítvány 229.52
BMW LL-04
VOLKSWAGEN:
VW 502.00 / 505.01
CHRYSLER: MS-11106 (szint)
HYUNDAI – KIA:
Hyundai-Kia által jóváhagyva és az értékesítés utáni szolgáltatások során is javasolt termék**
GENERAL MOTORS:
ALACSONY SAP Hivatalos Dexos 2TM engedély: GB2C0301070
Megfelel a GM motorok legújabb műszaki követelményeinek (Opel, Vauxhall, Chevrolet).

VÁSÁRLÓI ELŐNYÖK
Csökkentett környezetterhelés: A TOTAL QUARTZ INEO MC3 5W-30 biztosítja a háromutas katalizátorok és részecskeszűrők optimális működését, amely így csökkenti az NOx, CO2, CO részecskék kibocsátást, továbbá garantálja a gyártók és az Euro V környezetvédelmi szabványok által meghatározott teljesítmény szinteknek való megfelelést.
Kipufogógáz-utókezelő rendszer hosszabb élettartammal:
Ez az olaj úgy hosszabbítja meg a kipufogógázutókezelő rendszerek élettartamát, hogy megakadályozza a DPF és a háromutas katalizátor eltömődését és feltöltődését.
Motor védelem és tisztaság: A hőmérsékleti ingadozásokkal szembeni kiváló ellenállás garantálja a motor alkatrészeinek tartósságát és az optimális teljesítmény szintet minden körülmény esetén.
Hosszabb olajcsere periódusok: A TOTAL QUARTZ INEO MC3 5W-30 megfelel a legszigorúbb gyártói szerviz ütemezéseknek, mivel rendkívül hosszú periódusokat tesz lehetővé.Személyes átvétel esetén kérjük vegye figyelembe, hogy  a webáruházban feltüntetett árak a kiskereskedelmi boltban lévő áraktól esetenként eltérhetnek.

Raktáron
3 302 Ft
Részletek


Adatok
Gyártó
Total
Kiszerelés
1 Liter
Viszkozitás
5W30
Cikkszám
GL-00851
Tömeg
860 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek