Kérdése van? Hívjon minket!

+36-30/559-7849 | +36-30/264-1907

Pro-Tec 6161 DPF Flushing Liquid 1 liter
Pro-Tec 6161 DPF Flushing Liquid 1 liter
7 958 Ft

Pro-Tec 6161 DPF Flushing Liquid 1 liter


Előnyei
A részecskeszűrő tisztítófolyadék oldja és megszünteti a részecskeszűrőben képződött koromlerakódásokat és szennyeződéseket. A tisztítófolyadék kíméletesen tisztít és problémamentesen alkalmazható az alumínium, magnézium, cink és kadmium alkatrészeken is. Minden diesel részecskeszűrőhöz alkalmazható.

Alkalmazása
Szerelje ki a részecskeszűrőt, és egyik végén zárja el a nyílást.
Töltse a tisztítófolyadékot a részecske szűrőbe.
Hagyja kb.10 órát ázni, időközönként rázza össze.
A tisztítás folyamata után alaposan öblítse át a szűrőt tiszta, meleg vízzel.
A részecske szűrőt szerelje vissza - amennyiben műszakilag lehetséges öntsön az üzemanyagtartályba 1 DPF Super Clean-t (lásd: DPF Super Clean leírást) - és közlekedjen a járművel min. 20 percet. Amennyiben a regeneráció a motor elektronikája révén nem indul el automatikusan, akkor a tesztindító (hibakódolvasó ) segítségével végezze el az indítást.


Anyagszükséglet: A szűrő méretétől függően 3-5 liter
Hatását kifejti: Kb.8-10 óra.A tisztítófolyadék kiválóan oldja a részecskeszuroben visszamaradó összes koromlerakódást és más szennyezodést, ezzel kiváltható a részecskeszűrő költséges cseréje.

Az öblíto-folyadék kíméletesen tisztít és problémamentesen alkalmazható az aluminíum, magnézium, cink és kadmium részeken is!
A termék leghatékonyabban a legújabb generációs részecskeszuroknél alkalmazható.Személyes átvétel esetén kérjük vegye figyelembe, hogy  a webáruházban feltüntetett árak a kiskereskedelmi boltban lévő áraktól esetenként eltérhetnek.

Raktáron
7 958 Ft
Részletek


Adatok
Gyártó
Pro-Tec
Cikkszám
GL-02202
Tömeg
800 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek