Kérdése van? Hívjon minket!

+36-30/559-7849 | +36-30/264-1907

Atomex XB 40316 autó belső légtér és szellőztető rend. tisztító spray 150 ml
Atomex XB 40316 autó belső légtér és szellőztető rend. tisztító spray 150 ml
2 965 Ft

Atomex XB 40316 autó belső légtér és szellőztető rend. tisztító spray 150 ml


Leírás

Biztosan tapasztalta már, hogy mikor a tavaszi időszkban használja a klímát, akkor annak kellemetlen szaga van, ráadásul az egész család köhög, és az orrát fújja napokig.A klíma bekapcsolásakor keletkező dohos szagot, a légkondicionáló és szellőztető rendszer kondenzgyűjtőjében megjelenő baktériumok okozzák.

Annak érdekében, hogy elkerüljük a baktériumok okozta fertőzésket szükséges, hogy rendszeresen fertőtlenítsük a légkondicionáló és szellőztető rendszert .Ez a termék semlegesíti a kellemetlen szagokat, fertőtleníti a belső teret, a szellőző és a légkondícionáló rendszert. A szokásos légfrissítők csak összekeverednek a kellemetlen szaganyagokkal,ez a különleges hatóanyag „bekebelezi”, megsemmisíti a szagmolelulákat, fertőtlenít, tisztaságérzést és frissességet biztosít.

Használata:

Indítsa be a motort és járassa alapjáraton.
Kapcsolja be a belső keringetést és állítsa a klímát a legmagasabb fokozatra.
Tegye a klímatisztítót flakont a gépkocsi utasterébe és nyisssa ki a szelepet, hogy a flakonban levő gáz folymatosan a utastérbe áramolhasson.
Szálljon ki a gépkocsiból, húzza fel az ablakokat és csukja be az ajtót.
Várjon kb 20 percet ezután alaposan szellőztesse ki az utasteret.Személyes átvétel esetén kérjük vegye figyelembe, hogy  a webáruházban feltüntetett árak a kiskereskedelmi boltban lévő áraktól esetenként eltérhetnek.

Raktáron
2 965 Ft
Részletek


Adatok
Gyártó
Xado
Cikkszám
GL-04700
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek