Autentificare

Ofertă de produse

Parteneri

Știri

26.11.2018 16:56
Ismerje meg a Total Azolla ECO2 46 hidraulika olajat!

Ismerje meg a Total Azolla ECO2 46 hidraulika olajat!A hidraulika olaj elsődleges feladata az erőátvitel. Használatának célja, hogy egy eszközben, berendezésben biztosítsa azt a közeget, amivel a lehető legkisebb ellenállás közepette lehet működtetni az alkatrészeket. Az ideális hidraulika olaj elősegíti, hogy az erőátvitel kis veszteséggel valósuljon meg.

A Total Azolla ECO2 46 hidraulika olaj is egyike a különböző osztályokba sorolható olajoknak. Elsősorban olyan hidraulika rendszerekhez ajánlott a használata, amik az átlagostól eltérő körülmények között üzemelnek, magas hőmérséklet és magas nyomás mellett. Ilyen közegben is védi a hidraulika olaj a csapágyakat, egyéb szerkezeteket a kopástól, rozsdától, lerakódásoktól, valamint még vizes közegben is jól szűrhető marad.

Amennyiben megbízható, hosszú távon is jól használható hidraulika olajokra van szüksége vagy kifejezetten a Total Azolla ECO2 46 hidraulika olaj érdekli, nézzen körül nálunk, és vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén bővebb információért!

Creare magazin online