Vásárló belépés

Hírek

2018.07.27 12:37
2017.12.11 14:56

Termékajánló

Miért válasszon minket

  • Original (Eredeti) motorolajok, olajok hologrammal ellátva.
  • Több mint 100 tonnás raktárkészlet.
  • Valós raktárkészlet.
  • Viszonteladóknak, cégeknek egyedi kedvezményeket biztosítunk!
  • Kiszállítás 24 órán belül.
  • Kiszállítási díj akár 1 .340 Ft-ért

Média partner

Amadeus Rádió FM 102,4

Elérhetőség

GOLDEN LUBE Kft
+36-30/530-5004
5000 Szolnok,
Mester út 8.

Hírek

2017.08.25 11:39
Tudnivalók a motorkerékpár olajokról

Tudnivalók a motorkerékpár olajokrólSzámtalan közlekedési eszköz, berendezés működtetéséhez nélkülözhetetlen az olajok használata, amelyek az eszközöknek megfelelően különböző típusban beszerezhetők. A motorkerékpár olajok e téren külön kategóriát képviselnek, amin belül a szakemberek általában szintetikus – és ásványi motorkerékpár olajokat tartanak számon.

A szintetikus – és az ásványi motorolajoknak is megvannak az előnyeik, hátrányaik, de mielőtt bármelyik mellett is döntene, érdemes bizonyos tényezőket megvizsgálni motorkerékpárja esetében, annak érdekében, hogy a megfelelő olajat válassza ki!

Az egyik nélkülözhetetlen tényező a motorkerékpár olajok esetében a teljesítmény, amiről az olajok flakonjain lehet tájékozódni. Értelemszerűen az ideális motorkerékpár olajat az eszköz teljesítményéhez mérten kell kiválasztani, ilyenkor jó támpontként figyelembe venni a motorkerékpár gyártási évét és a hengerek számát, vagy épp a névleges teljesítményt.

Ha nem tud kiigazodni a motorkerékpár olajok kínálatában, vagy ha pontosan tudja, mire van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal! Kollégáink minden kérdésre választ adnak!

Webáruház készítés