Amely termékünk rendeléskor nincs készleten az ár változhat. A jelenlegi alapolaj hiány miatt folyamatosan új ár listával dolgozunk.

Kérdése van? Hívjon minket!

+36-30/559-7849 | +36-30/264-1907

Hírek

Tudnivalók a motorkerékpár olajokról
2017.08.25 11:39

Tudnivalók a motorkerékpár olajokrólSzámtalan közlekedési eszköz, berendezés működtetéséhez nélkülözhetetlen az olajok használata, amelyek az eszközöknek megfelelően különböző típusban beszerezhetők. A motorkerékpár olajok e téren külön kategóriát képviselnek, amin belül a szakemberek általában szintetikus – és ásványi motorkerékpár olajokat tartanak számon.

A szintetikus – és az ásványi motorolajoknak is megvannak az előnyeik, hátrányaik, de mielőtt bármelyik mellett is döntene, érdemes bizonyos tényezőket megvizsgálni motorkerékpárja esetében, annak érdekében, hogy a megfelelő olajat válassza ki!

Az egyik nélkülözhetetlen tényező a motorkerékpár olajok esetében a teljesítmény, amiről az olajok flakonjain lehet tájékozódni. Értelemszerűen az ideális motorkerékpár olajat az eszköz teljesítményéhez mérten kell kiválasztani, ilyenkor jó támpontként figyelembe venni a motorkerékpár gyártási évét és a hengerek számát, vagy épp a névleges teljesítményt.

Ha nem tud kiigazodni a motorkerékpár olajok kínálatában, vagy ha pontosan tudja, mire van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal! Kollégáink minden kérdésre választ adnak!

Vissza