Amely termékünk rendeléskor nincs készleten az ár változhat. A jelenlegi alapolaj hiány miatt folyamatosan új ár listával dolgozunk.

Kérdése van? Hívjon minket!

+36-30/559-7849 | +36-30/264-1907

Hírek

Amit a mezőgazdasági járműolajokról tudni érdemes
2017.11.15 10:44

Amit a mezőgazdasági járműolajokról tudni érdemesAhhoz, hogy egy gazdaság zökkenőmentesen működhessen, minőségi berendezésekre, különböző járművekre van szükség, melyekkel bármilyen munkálat gyorssá és hatékonnyá válhat. A különböző járművek optimális működéséért speciális járműolajok felelnek.

A mezőgazdasági járműolajok, melyekből különböző típusok léteznek a piacon, a biztonságos használatért és a hosszú élettartamért felelnek, vagyis nemcsak működtetik a berendezéseket, hanem karbantartás során az alkatrészek tökéletes állapotát is biztosítják.

Akik mezőgazdasági területen dolgoznak, tisztában vannak vele, hogy a munkálatok közben használt gépek, járművek legnagyobb ellensége az iszap és a különböző lerakódások. Szerencsére a zavaró tényezőkre a mezőgazdasági járműolajok gyártói is gondoltak, így a termékek védelmet nyújtanak a külső fizikai tényezők ellen is.

Ha Ön is hosszú távon szeretne számítani munkagépeire, fedezze fel mezőgazdasági járműolajaink kínálatát! A minőséget garantáljuk!

Vissza