Vásárló belépés

Hírek

2018.07.27 12:37
2017.12.11 14:56

Termékajánló

Miért válasszon minket

  • Original (Eredeti) motorolajok, olajok hologrammal ellátva.
  • Több mint 100 tonnás raktárkészlet.
  • Valós raktárkészlet.
  • Viszonteladóknak, cégeknek egyedi kedvezményeket biztosítunk!
  • Kiszállítás 24 órán belül.
  • Kiszállítási díj akár 1 .340 Ft-ért

Média partner

Amadeus Rádió FM 102,4

Elérhetőség

GOLDEN LUBE Kft
+36-30/530-5004
5000 Szolnok,
Mester út 8.

Hírek

2018.02.26 14:46
Hogyan válasszon hajtóműolajat a traktorba?

Hogyan válasszon hajtóműolajat a traktorba?A traktorok zavartalan üzemfenntartásában jelentős szerepet játszanak a hajtóműolajok. Ahhoz, hogy a traktor tulajdonosa valóban megtapasztalja a hajtóműolajok előnyeit, és járművét megfelelően használhassa munkája során, néhány fontos szempontra figyelmet kell fordítania a termék kiválasztásakor.

Egyszerűen megállapítható a traktor tulajdonosa számára, hogy mely szempontokra kell odafigyelnie és melyik hajtóműolajat kell megvásárolnia, ugyanis a jármű kezelési vagy karbantartási könyvéből lehet ezzel kapcsolatban tájékozódni. A hajtóműolajra vonatkozó alapadatokat, a viszkozitási besorolást és az előírt teljesítményszintekre vonatkozó követelményt is taglalják a traktorok információs könyvei. Ha ilyenkor a tulajdonos további megkötésekről is talál információkat, például arról, hogy a hajtóműolaj elégítse ki a ZF-TE-ML 05D előírásokat, akkor mindenképpen olyan kenőolaj terméket választani, amely ennek a követelménynek is eleget tesz.

Nézzen körül nálunk, és ha kérdése lenne a hajtóműolaj kiválasztásával kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!

Webáruház készítés