Vásárló belépés

Hírek

2018.07.27 12:37
2017.12.11 14:56

Termékajánló

Miért válasszon minket

  • Original (Eredeti) motorolajok, olajok hologrammal ellátva.
  • Több mint 100 tonnás raktárkészlet.
  • Valós raktárkészlet.
  • Viszonteladóknak, cégeknek egyedi kedvezményeket biztosítunk!
  • Kiszállítás 24 órán belül.
  • Kiszállítási díj akár 1 .340 Ft-ért

Média partner

Amadeus Rádió FM 102,4

Elérhetőség

GOLDEN LUBE Kft
+36-30/530-5004
5000 Szolnok,
Mester út 8.

Hírek

2018.03.13 9:19
A hamis olajokról, avagy honnan lehet tudni, hogy az olaj eredeti-e?

A hamis olajokról, avagy honnan lehet tudni, hogy az olaj eredeti-e?Tudjuk, hogy ahhoz, hogy autónk motorja hosszú élettartamú legyen, megbízható motorolajat kell használnunk. Azonban sajnos, mint mindent, a motorolajat is hamisítják. Honnan tudja hát egy laikus, hogy eredeti-e az olaj, amit vásárolt?

A hamis olajokat általában rossz minőségű alapolajból és különböző adalékanyagokból készítik. Ez már bizony rövid idő alatt is tönkreteszi az érzékenyebb alkatrészeket! A hamisított motorolaj alapvetően hamarabb elhasználódik, mint az eredeti, használatával a motor hangosabb és többet fogyaszt.

Amikor motorolajat vásárolunk, figyeljünk, hogy csak zárt flakont vegyünk meg! Ha a márkának van hologramja, az legyen is rajta a flakonon. Óvakodjunk a félszintetikus olajoktól, a hamisítottakat a legtöbbször így próbálják eladni. Még egy jó tanács: az autónkat mindig csak megbízható szervizbe vigyük, és ne tegyünk kivételt olajcserénél sem!

Ha magas minőségű, garantáltan eredeti motorolajat szeretne, a legjobb helyen jár! Rendeljen bizalommal termékeinkből, és bátran vegye fel velünk a kapcsolatot kérdéseivel!

Webáruház készítés