Vásárló belépés

Hírek

2018.07.27 12:37
2017.12.11 14:56

Termékajánló

Miért válasszon minket

  • Original (Eredeti) motorolajok, olajok hologrammal ellátva.
  • Több mint 100 tonnás raktárkészlet.
  • Valós raktárkészlet.
  • Viszonteladóknak, cégeknek egyedi kedvezményeket biztosítunk!
  • Kiszállítás 24 órán belül.
  • Kiszállítási díj akár 1 .340 Ft-ért

Média partner

Amadeus Rádió FM 102,4

Elérhetőség

GOLDEN LUBE Kft
+36-30/530-5004
5000 Szolnok,
Mester út 8.

Hírek

2018.04.26 8:47
Mezőgazdasági olajok nagy választékban!

Mezőgazdasági olajok nagy választékban!A mezőgazdasági gépek között találunk erőgépeket, önjáró gépeket, betakarító gépeket, traktorokat és még számos más olyan gépet, amivel a munka gyorsabb és könnyebb. A mezőgazdasági gépek is igénylik a rendszeres karbantartást ahhoz, hogy folyamatosan és hosszú távon tudjanak  a maximumon teljesíteni. A kenőanyag utánpótlása is szerves részét képezi a mezőgazdasági gépek fenntartásának.

Forduljon hozzánk bizalommal, és szerezzen be tőlünk mezőgazdasági olajokat, amivel gondoskodhat a gépek kiváló állapotáról! Az alkatarészek kenésével, az olajcserével máris sokat tett azért, hogy azok élettartamát meghosszabítsa, a megbízható működésüket szavatolja. Minőségi mezőgazdasági olajak használatával növeli a kopásállóságot és a korrózióállóságot is, valamint számos, felesleges költségtől kíméli meg magát.

Mezőgazdasági olajaink minden szükséges előírásnak és szabványnak eleget tesznek, kiváló ár-érték arányt képviselnek, ráadásul nagy választékban kaphatóak. Amennyiben kérdése van, keressen minket elérhetőségeinken a részletekkel kapcsolatban!

Webáruház készítés