Amely termékünk rendeléskor nincs készleten az ár változhat. A jelenlegi alapolaj hiány miatt folyamatosan új ár listával dolgozunk.

Kérdése van? Hívjon minket!

+36-30/559-7849 | +36-30/264-1907

Hírek

A motorkerékpárok karbantartásának fontosságáról
2018.05.28 9:16

A nyár közeledtével egyre több motoros jelenik meg az utakon, azonban mielőtt bárki rendszeresen használni kezdené a járművét, fontos, hogy figyelmet fordítson a motor karbantartására, aminek során elengedhetetlen, hogy a motorolaj is lecserélésre kerüljön.

Azok a motorosok, akik nem friss motorolajjal rakták el télre a járműveiket, azoknak először a motorolaj cseréjét kell elvégezniük. A szakemberek általában azt szokták tanácsolni, hogy a szezon alatt elhasználódott, vegyi összetételében megváltozott motorolajat még ősszel érdemes lecserélni, így a hosszú állás alatt a káros vegyületek nem rakódnak le a jármű motorjában, és nem is károsítják azt. Természetesen ilyenkor az is számít, hogy nem tavasszal kell foglalkozni az olajcserével, így a motorosok azonnal birtokba vehetik az utakat.

Ha további kérdései lennének a motorolajokkal kapcsolatban, vagy minőségi terméket szeretne vásárolni kínálatunkból, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Vissza