Vásárló belépés

Hírek

2018.07.27 12:37
2017.12.11 14:56

Termékajánló

Miért válasszon minket

  • Original (Eredeti) motorolajok, olajok hologrammal ellátva.
  • Több mint 100 tonnás raktárkészlet.
  • Valós raktárkészlet.
  • Viszonteladóknak, cégeknek egyedi kedvezményeket biztosítunk!
  • Kiszállítás 24 órán belül.
  • Kiszállítási díj akár 1 .340 Ft-ért

Média partner

Amadeus Rádió FM 102,4

Elérhetőség

GOLDEN LUBE Kft
+36-30/530-5004
5000 Szolnok,
Mester út 8.

Hírek

2018.07.27 12:37
A hajóolajokról röviden

A hajóolajokról rövidenNincs olyan ember, aki ne kedvelné a hajókat, ugyanis a vízi járművekkel történő utazás igazán feledhetetlen élményt nyújt a kicsik és nagyok számára. Ahhoz, hogy bármilyen típusú vízi jármű rendelkezésre álljon akár a nyári szezonon kívül is, hajóolajra lesz szükség, ami különböző típusokban és márkákban érhető el.

A hajóolajok rendkívül fontos szerepet töltenek be a vízi járművek biztonságos használatában: kenést biztosítanak, megelőzik a lerakódások kialakulását az égéstérben, megakadályozzák az üzemanyaggal összefüggő problémákat, és nem utolsó sorban a dugattyúgyűrűk beragadását és a szén felhalmozódását is visszaszorítják. A hajóolajokat a szakemberek aszerint sorolják kategóriákba, hogy milyen típusú a hajó motorja, ezért létezik négy- és kétütemű típusokhoz is olaj. Az, hogy ezen felül a vásárló melyik hajóolaj márkát választja, az már az ő igényeitől és pénztárcájától függ, de természetesen, ha valaki tanácstalan, érdemes szakértő véleményét kikérni, aki segít kiválasztani a megfelelő hajóolajat.

Ha a vásárlás előtt Önnek is kérdése lenne a hajóolajokkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Webáruház készítés