Kérdése van? Hívjon minket!

+36-30/559-7849 | +36-30/264-1907

Hírek

Gondoskodjon autójáról Xado adalékokkal!
2018.08.28 14:05

A motorolaj adalékok használata sok előnnyel jár; nem túlzás azt állítani, hogy szinte megfiatalítja a motort. Az adalékok képesek a motor teljesítményét növelni, segítik a mozgó alkatrészek kenését, megakadákyozva ezzel a káros kopást és a gyors elhasználódást, emellett pedig tisztítanak is.

A Xado adalékok több területen is képesek az autót karban tartani, attól függően, hogy éppen mire van szüksége, hol kell egy kis erősítést bevetni. Érdemes megismerni a Xado termékeit és rendszeresen használni őket, mert az autó meg fogja hálálni a törődést. A Xado adalékokat több területen is használhatjuk, és a segítségükkel megóvhatjuk az autó alkatrészeit az amortizációtól. A hűtőrendszer, a váltó, a motor, a kormánymű, valamint az üzemanyag is képes megújulni, feljavulni és szinte új életre kelni a Xado adalékok hathatós közreműködésével.

Amennyiben úgy gondolja, hogy a Xado adalékok erejére és hatékonyságára van szüksége autójának, próbálja ki őket, és használja is rendszeresen! Termékeinkről a feltüntetett elérhetőségeinken tudhat meg részleteket!

Vissza