Vásárló belépés

Hírek

2018.07.27 12:37
2017.12.11 14:56

Termékajánló

Miért válasszon minket

  • Original (Eredeti) motorolajok, olajok hologrammal ellátva.
  • Több mint 100 tonnás raktárkészlet.
  • Valós raktárkészlet.
  • Viszonteladóknak, cégeknek egyedi kedvezményeket biztosítunk!
  • Kiszállítás 24 órán belül.
  • Kiszállítási díj akár 1 .340 Ft-ért

Média partner

Amadeus Rádió FM 102,4

Elérhetőség

GOLDEN LUBE Kft
+36-30/530-5004
5000 Szolnok,
Mester út 8.

Hírek

2018.09.26 16:10
Nálunk megtalálja a megfelelő mennyiségű motorolajokat!

Nálunk megtalálja a megfelelő mennyiségű motorolajokat! Autónk – ami ebben a rohanó világban hű társunk is egyben – megvédése nagyon fontos. Ahhoz, hogy az autó megfelelően működjön, mindenek előtt elengedhetetlenek a megfelelő alkatrészek, ám ahhoz, hogy ezeket a fémből készült alkatrészeket megfelelően karban tudjuk tartani, jó minőségű motorolajat kell használni.

Azonban az sem mindegy, hogy milyen motorhoz milyen motorolajat használnunk, hiszen ma már nagyon sok mindentől függ az, hogy melyik autónak milyen olaj árt, illetve használ, ezen kívül nagyon fontos az időnkénti motorolaj csere is, hiszen a motorolaj hosszú felhasználása során veszít kenőképességéből, mivel koszosodik, és csökken a hőelvezető tulajdonsága is. Mindemellett az is fontos, hogy olyan motorolajat válasszunk, ami az autónk motorjának megfelel.

Nálunk – nagy választékunkból adódóan – megtalálhatja a megfelelő minőségű motorolajokat! Ha bármilyen kérdése van velük kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal az oldalunkon felsorolt elérhetőségeink egyikén!

Webáruház készítés