Kérdése van? Hívjon minket!

+36-30/559-7849 | +36-30/264-1907

Hírek

Ismerje meg a Total Azolla ECO2 46 hidraulika olajat!
2018.11.26 16:56

Ismerje meg a Total Azolla ECO2 46 hidraulika olajat!A hidraulika olaj elsődleges feladata az erőátvitel. Használatának célja, hogy egy eszközben, berendezésben biztosítsa azt a közeget, amivel a lehető legkisebb ellenállás közepette lehet működtetni az alkatrészeket. Az ideális hidraulika olaj elősegíti, hogy az erőátvitel kis veszteséggel valósuljon meg.

A Total Azolla ECO2 46 hidraulika olaj is egyike a különböző osztályokba sorolható olajoknak. Elsősorban olyan hidraulika rendszerekhez ajánlott a használata, amik az átlagostól eltérő körülmények között üzemelnek, magas hőmérséklet és magas nyomás mellett. Ilyen közegben is védi a hidraulika olaj a csapágyakat, egyéb szerkezeteket a kopástól, rozsdától, lerakódásoktól, valamint még vizes közegben is jól szűrhető marad.

Amennyiben megbízható, hosszú távon is jól használható hidraulika olajokra van szüksége vagy kifejezetten a Total Azolla ECO2 46 hidraulika olaj érdekli, nézzen körül nálunk, és vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén bővebb információért!

Vissza