Kérdése van? Hívjon minket!

+36-30/559-7849 | +36-30/264-1907

Hírek

Költse okosan az éves költségvetést, tárazzon be olajból!
2018.12.05 16:35

Költse okosan az éves költségvetést, tárazzon be olajból! Ilyenkor, év vége felé sok cég kerül abba a szerencsés helyzetbe, hogy az éves költségvetésből még marad valamilyen összeg, amit el kell költeni. Ebből a pénzből érdemes olyan dolgokat vásárolni, amelyekre szüksége van a cégnek, mert fogyóeszközök, vagy egyébként is időszerű venni belőlük. Ha Ön is ebben a helyzetben van vállalkozásával, töltse fel a raktárt autó olajjal is, melyet jövőre használhatnak a céges járművekhez!

A céges autók általában nagy fogyasztással járnak, hiszen sokan használják őket, sokszor hosszú utakra. Az autó olaj pedig egy olyan szükséges eszköz a járművekben, amely a motorvédelemben játszik fontos szerepet. Ennek különös jelentősége van a gyakran használt járműveknél, ezért érdemes rá mindig kellő figyelmet fordítani. Az éves költségvetésből bátran bevásárolhat belőle, hiszen nem jár le, és biztos, hogy a jövőben is folyamatosan szükség lesz rá.

Forduljon hozzánk bizalommal, és vásároljon tőlünk megbízható autó olajat a céges költségvetésből! Amennyiben kérdése van termékeinkkel kapcsolatban, keresse bizalommal kollégáinkat!

Vissza