Vásárló belépés

Hírek

2018.07.27 12:37
2017.12.11 14:56

Termékajánló

Miért válasszon minket

  • Original (Eredeti) motorolajok, olajok hologrammal ellátva.
  • Több mint 100 tonnás raktárkészlet.
  • Valós raktárkészlet.
  • Viszonteladóknak, cégeknek egyedi kedvezményeket biztosítunk!
  • Kiszállítás 24 órán belül.
  • Kiszállítási díj akár 1 .340 Ft-ért

Média partner

Amadeus Rádió FM 102,4

Elérhetőség

GOLDEN LUBE Kft
+36-30/530-5004
5000 Szolnok,
Mester út 8.

Hírek

2018.12.05 16:35
Költse okosan az éves költségvetést, tárazzon be olajból!

Költse okosan az éves költségvetést, tárazzon be olajból! Ilyenkor, év vége felé sok cég kerül abba a szerencsés helyzetbe, hogy az éves költségvetésből még marad valamilyen összeg, amit el kell költeni. Ebből a pénzből érdemes olyan dolgokat vásárolni, amelyekre szüksége van a cégnek, mert fogyóeszközök, vagy egyébként is időszerű venni belőlük. Ha Ön is ebben a helyzetben van vállalkozásával, töltse fel a raktárt autó olajjal is, melyet jövőre használhatnak a céges járművekhez!

A céges autók általában nagy fogyasztással járnak, hiszen sokan használják őket, sokszor hosszú utakra. Az autó olaj pedig egy olyan szükséges eszköz a járművekben, amely a motorvédelemben játszik fontos szerepet. Ennek különös jelentősége van a gyakran használt járműveknél, ezért érdemes rá mindig kellő figyelmet fordítani. Az éves költségvetésből bátran bevásárolhat belőle, hiszen nem jár le, és biztos, hogy a jövőben is folyamatosan szükség lesz rá.

Forduljon hozzánk bizalommal, és vásároljon tőlünk megbízható autó olajat a céges költségvetésből! Amennyiben kérdése van termékeinkkel kapcsolatban, keresse bizalommal kollégáinkat!

Webáruház készítés