Amely termékünk rendeléskor nincs készleten az ár változhat. A jelenlegi alapolaj hiány miatt folyamatosan új ár listával dolgozunk.

Kérdése van? Hívjon minket!

+36-30/559-7849 | +36-30/264-1907

Hírek

Használjon jól megválasztott hidraulika olajat!
2019.03.27 11:33

hidraulika olajA műszaki berendezéseknek szüksége van arra a védelemre, amit a hidraulika olajok használatával tudunk a számukra biztosítani. A mezőgazdasági, ipari gépek, gépjárművek is olyan szerkezetek, amiket a korrózió, valamint a kopás veszélye fenyeget. Ezt a folyamatot lassítja, illetve akadályozza meg a hidraulika olajok rendszeres használata. 

A hidraulika olaj kiválasztása több megadott szempont alapján történik. Az egyik szempont az olaj viszkozitása, a másik pedig a teljesítményszint. Minden termék címkéjén feltüntetik egyezményes jelek használatával, hogy hová sorolhatóak. Mindenképpen a céloknak megfelelő és a berendezéshez, járműhöz jól illő hidraulika olajat szükséges választani és használni, különben nem érünk célt.

Az üledékképződés megakadályozása, a korrózió kialakulása elleni hatékony védelem, az idő előtti kopás kivédése csak minőségben és típusban jól megválasztott hidraulika olajjal lehetséges.

Forduljon hozzánk bizalommal, és érdeklődjön termékeinkről elérhetőségeink egyikén!

Vissza