Amely termékünk rendeléskor nincs készleten az ár változhat. A jelenlegi alapolaj hiány miatt folyamatosan új ár listával dolgozunk.

Kérdése van? Hívjon minket!

+36-30/559-7849 | +36-30/264-1907

Hírek

Total motorolaj: kiemelkedő minőség!
2019.05.29 15:44

A kenőanyagok piaca változatos megoldásokat kínál a személygépkocsik és kishaszongépjárművek tulajdonosainak: lehetőségük van kiválasztani az igényeiknek legjobban megfelelő termékeket, amikkel a motorból kihozhatják a maximumot.

A Total motorolajok termékcsaládjában mindenki megtalálja azt a típust, amivel a motorról gondoskodhat. A kenőanyag rendszeres használatával az alkatrészek kenése folyamatosan biztosítva van. Ennek köszönhetően nem kopik, nem korrodálódik, nem melegszik túl a motor. A Total motorolajok használatával nem kell attól tartania, hogy a jármű motorja idő előtt elhasználódik. Ezzel Ön is spórol a fenntartási, felújítási költségeken, és a motor is megőrzi ideális állapotát.

Keresse fel cégünket bizalommal, ha csúcsminőségű termékekre van szüksége, és válogasson a Total motorolajok széles kínálatából! Garantáljuk, hogy kedvező áron vásárolhatja meg a legkorszerűbb termékeket! Amennyiben segítségre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba megadott elérhetőségeinken!

Vissza