Vásárló belépés

Hírek

2018.07.27 12:37
2017.12.11 14:56

Termékajánló

Miért válasszon minket

  • Original (Eredeti) motorolajok, olajok hologrammal ellátva.
  • Több mint 100 tonnás raktárkészlet.
  • Valós raktárkészlet.
  • Viszonteladóknak, cégeknek egyedi kedvezményeket biztosítunk!
  • Kiszállítás 24 órán belül.
  • Kiszállítási díj akár 1 .340 Ft-ért

Média partner

Amadeus Rádió FM 102,4

Elérhetőség

GOLDEN LUBE Kft
+36-30/530-5004
5000 Szolnok,
Mester út 8.

Hírek

2019.07.25 9:17
Használjon Motul motorolajat motorkerékpárjához!

Egy motorkerékpár a tulajdonosára van utalva onnantól kezdve, hogy megvásárolják és használni kezdik. Az Ő kezében van a döntés, hogyan bánik a járművel, ezzel párhuzamosan pedig milyen életet, élettartamot szán neki. Érdemes mindent megtenni annak érdekében, hogy motorkerékpárjából ki tudja hozni a legjobbat teljesítmény és élettartam szempontjából is! Ehhez használjon Motul motorolajat rendszeresen!

A motorolaj nélkülözhetetlen minden jármű karbantartásához, de korántsem mindegy, hogy milyen típust és márkát használ az ember. Egy motorolaj esetében fontos, hogy teljes mértékben el tudja látni azt a feladatot, amiért készült, tehát tökéletes kenést biztosítson azoknak az alkatrészeknek, amiknek szüksége van rá. Az alkatrészek hosszabb élettartamát segíti elő azzal, hogy megelőzi a kopást, valamint a korróziót és gondoskodik a tisztább motorról is. A Motul motorolajok minden szempontból a legjobbak között szerepelnek.

Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben a Motul motorolajak iránt érdeklődik! A honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén tud kapcsolatba lépni velünk!

Webáruház készítés