Vásárló belépés

Hírek

2018.07.27 12:37
2017.12.11 14:56

Termékajánló

Miért válasszon minket

  • Original (Eredeti) motorolajok, olajok hologrammal ellátva.
  • Több mint 100 tonnás raktárkészlet.
  • Valós raktárkészlet.
  • Viszonteladóknak, cégeknek egyedi kedvezményeket biztosítunk!
  • Kiszállítás 24 órán belül.
  • Kiszállítási díj akár 1 .340 Ft-ért

Média partner

Amadeus Rádió FM 102,4

Elérhetőség

GOLDEN LUBE Kft
+36-30/530-5004
5000 Szolnok,
Mester út 8.

Hírek

2019.09.18 14:59
Hogyan válasszon mezőgazdasági motorolajat?

mezőgazdasági motorolajAhogy más járműveknél, úgy a különböző mezőgazdasági gépeknél is rendkívül fontos, hogy az adott típusnak megfelelő motorolaj kerüljön kiválasztásra. Óriási a választék, így elsőre nehéz kiválasztani a megfelelő mezőgazdasági motorolajat, azonban pár tényező figyelembevételével ez nem jelenthet gondot!

A megfelelő mezőgazdasági motorolaj kiválasztásához az ideális, ha figyelembe veszi a motorgyártó által megadott teljesítmény kategóriákat a szervizkönyvben. Az esetek többségében felsőbb értékekben lehet gondolkodni, azonban kisebb teljesítményű mezőgazdagsági motorolajat semmiképp se válasszon, mert a berendezés nem fog tudni zökkenőmentesen működni.

Mezőgazdasági motorolaj helyett ne használjon hajtómű-, vagy hidraulikaolajat, mert rövid idő alatt tönkre tudják tenni a motort.

Törekedjen a minőségi mezőgazdasági motorolaj kiválasztására, ugyanis ezek a termékek növelik a gépek élettartamát és ezeknek köszönhetően a karbantartással sem kell túl gyakran foglalkoznia.

Kínálatunkban megbízható, színvonalas mezőgazdasági motorolajokat talál! Amennyiben kérdései lennének termékeinkkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Webáruház készítés