Amely termékünk rendeléskor nincs készleten az ár változhat. A jelenlegi alapolaj hiány miatt folyamatosan új ár listával dolgozunk.

Kérdése van? Hívjon minket!

+36-30/559-7849 | +36-30/264-1907

Hírek

Hogyan válasszon mezőgazdasági motorolajat?
2019.09.18 14:59

mezőgazdasági motorolajAhogy más járműveknél, úgy a különböző mezőgazdasági gépeknél is rendkívül fontos, hogy az adott típusnak megfelelő motorolaj kerüljön kiválasztásra. Óriási a választék, így elsőre nehéz kiválasztani a megfelelő mezőgazdasági motorolajat, azonban pár tényező figyelembevételével ez nem jelenthet gondot!

A megfelelő mezőgazdasági motorolaj kiválasztásához az ideális, ha figyelembe veszi a motorgyártó által megadott teljesítmény kategóriákat a szervizkönyvben. Az esetek többségében felsőbb értékekben lehet gondolkodni, azonban kisebb teljesítményű mezőgazdagsági motorolajat semmiképp se válasszon, mert a berendezés nem fog tudni zökkenőmentesen működni.

Mezőgazdasági motorolaj helyett ne használjon hajtómű-, vagy hidraulikaolajat, mert rövid idő alatt tönkre tudják tenni a motort.

Törekedjen a minőségi mezőgazdasági motorolaj kiválasztására, ugyanis ezek a termékek növelik a gépek élettartamát és ezeknek köszönhetően a karbantartással sem kell túl gyakran foglalkoznia.

Kínálatunkban megbízható, színvonalas mezőgazdasági motorolajokat talál! Amennyiben kérdései lennének termékeinkkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Vissza