Amely termékünk rendeléskor nincs készleten az ár változhat. A jelenlegi alapolaj hiány miatt folyamatosan új ár listával dolgozunk.

Kérdése van? Hívjon minket!

+36-30/559-7849 | +36-30/264-1907

Hírek

Olaj nagykereskedelmünkre hosszú távon számíthat!
2020.01.30

Legyen szó szerelőműhelyekről, ipari területekről, mezőgazdaságról, nélkülözhetetlenek a különböző olajok, amik a berendezések, járművek zökkenőmentes működéséről gondoskodnak. Mivel fogyóeszközöknek számítanak, folyamatosan gondoskodni kell az utánpótlásról. Ehhez a szakemberek olyan kereskedést keresnek, ahonnan rendszeresen be tudják szerezni a kenőolajokat, fékfolyadékokat vagy motorolajokat. Amennyiben Ön még nem talált az elvárásoknak megfelelően céget, nem kell tovább kutatnia, mert olaj nagykereskedelmünk a rendelkezésére áll!

Olaj nagykereskedelmünkben minden olyan terméket megtalál, amire szüksége lehet a munkavégzéshez. Fékfolyadékok, ipari-, hidraulika, és motorolajok széles kínálatával várjuk a vevőket. Csakis minőségi termékeket kínálunk a vásárlóknak, kedvező áron. Olaj nagykereskedelmünkre hosszú távon számíthat, és rengeteg időt, illetve energiát megspórolhat, hiszen a kiválasztott termékeket webshopunkból is megvásárolhatja.

Válasszon megbízható partnert a készlet utánpótlásához, döntsön olaj nagykereskedelmünk termékei mellett! Bővebb információkért lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken!

Vissza