Vásárló belépés

Hírek

2018.07.27 12:37
2017.12.11 14:56

Termékajánló

Miért válasszon minket

  • Original (Eredeti) motorolajok, olajok hologrammal ellátva.
  • Több mint 100 tonnás raktárkészlet.
  • Valós raktárkészlet.
  • Viszonteladóknak, cégeknek egyedi kedvezményeket biztosítunk!
  • Kiszállítás 24 órán belül.
  • Kiszállítási díj akár 1 .340 Ft-ért

Média partner

Amadeus Rádió FM 102,4

Elérhetőség

GOLDEN LUBE Kft
+36-30/530-5004
5000 Szolnok,
Mester út 8.

Hírek

2020.01.30
Olaj nagykereskedelmünkre hosszú távon számíthat!

Legyen szó szerelőműhelyekről, ipari területekről, mezőgazdaságról, nélkülözhetetlenek a különböző olajok, amik a berendezések, járművek zökkenőmentes működéséről gondoskodnak. Mivel fogyóeszközöknek számítanak, folyamatosan gondoskodni kell az utánpótlásról. Ehhez a szakemberek olyan kereskedést keresnek, ahonnan rendszeresen be tudják szerezni a kenőolajokat, fékfolyadékokat vagy motorolajokat. Amennyiben Ön még nem talált az elvárásoknak megfelelően céget, nem kell tovább kutatnia, mert olaj nagykereskedelmünk a rendelkezésére áll!

Olaj nagykereskedelmünkben minden olyan terméket megtalál, amire szüksége lehet a munkavégzéshez. Fékfolyadékok, ipari-, hidraulika, és motorolajok széles kínálatával várjuk a vevőket. Csakis minőségi termékeket kínálunk a vásárlóknak, kedvező áron. Olaj nagykereskedelmünkre hosszú távon számíthat, és rengeteg időt, illetve energiát megspórolhat, hiszen a kiválasztott termékeket webshopunkból is megvásárolhatja.

Válasszon megbízható partnert a készlet utánpótlásához, döntsön olaj nagykereskedelmünk termékei mellett! Bővebb információkért lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken!

Webáruház készítés