Amely termékünk rendeléskor nincs készleten az ár változhat. A jelenlegi alapolaj hiány miatt folyamatosan új ár listával dolgozunk.

Kérdése van? Hívjon minket!

+36-30/559-7849 | +36-30/264-1907

Hírek

Az ipari olajokkal a gyártóberendezések hosszú élettartamáért
2020.02.11

ipari olajokMinden autótulajdonos tudja, hogy a motornak szüksége van motorolajra az optimális működéshez. Azonban az alkatrészek közötti kenést nem csak a gépjárművekben kell biztosítani, hanem minden olyan berendezésben is, amiben mozgó alkatrészek vannak: hajtóművekben, kompresszorokban vagy akár szivattyúkban is. Ezt a célt szolgálják az ipari olajok.

Az ipari olajok biztosítják a hűtőközeget, valamint védik az alkatrészeket a kopástól és a korróziótól. Ezzel megalapozzák a berendezések optimális működését, valamint a hosszú élettartamot, ami kiemelten fontos a gyártási folyamatokban. Az ipari olajokra szükség van még például ütvefúró gépekben, betonfúrókban és kőzetfúró gépekben is. Természetesen minden terméknek megvan az ideális felhasználási területe, erről érdemes előzetesen tájékozódni.

Ha kérdése van az ipari olajokkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, munkatársaink szívesen segítenek Önnek mindenben! 

 

Vissza