Vásárló belépés

Hírek

2018.07.27 12:37
2017.12.11 14:56

Termékajánló

Miért válasszon minket

  • Original (Eredeti) motorolajok, olajok hologrammal ellátva.
  • Több mint 100 tonnás raktárkészlet.
  • Valós raktárkészlet.
  • Viszonteladóknak, cégeknek egyedi kedvezményeket biztosítunk!
  • Kiszállítás 24 órán belül.
  • Kiszállítási díj akár 1 .340 Ft-ért

Média partner

Amadeus Rádió FM 102,4

Elérhetőség

GOLDEN LUBE Kft
+36-30/530-5004
5000 Szolnok,
Mester út 8.

Hírek

2020.03.24
Olaj nagykereskedelem: minden, ami olaj, megbízható minőségben!

olaj nagykereskedelemCégünk olaj nagykereskedelemmel foglalkozik. Igen, ilyen cégből létezik jó néhány ezen a területen, ezért a vásárlók számára nem könnyű eldönteni, hogy mit válasszanak. A növekvő kínálat egyre nagyobb kihívást jelent, hiszen több ajánlatot kell végignézni, számos tényező alapján.

Az olaj nagykereskedelem világában egy dolog biztosan számít, ez pedig nem más, mint a minőség. A motorolajok között végtelen mennyiségű, márkájú, fajtájú, tulajdonságú termék elérhető, eltérő árakon. Természetes, hogy a vásárló a legjobbat keresi, lehetőleg jó áron is. Az árak megtévesztőek lehetnek, mert egyre több a gyenge minőségű vagy hamisított termék. Az olaj nagykereskedelemben tevékenykedő forgalmazók között is akad olyan, ami kétes eredetű, megbízhatóságú motorolajat kínál az érdeklődőknek.

Mezőgazdasági gép, motorkerékpár vagy személyautó számára kínálunk megbízható és jó ár-érték arányban kapható termékeket! Minden, ami olaj, azt az olaj nagykereskedelmünk szállítja Önnek és vevőinek! Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

 

Webáruház készítés