Kérdése van? Hívjon minket!

+36-30/559-7849 | +36-30/264-1907

Hírek

Mezőgazdasági motorolajok korszerű igényekre!
2020.03.24

mezőgazdasági motorolajokA mezőgazdasági gépek csak akkor tudnak jól teljesíteni a munkák során, ha megkapják a szükséges karbantartást. A mezőgazdasági motorolaj kiválasztása és körültekintő használata szintén hozzájárul ahhoz, hogy a traktor, az öntöző vagy a kombájn mindig a legjobbat nyújtsa, és ne igényeljen plusz költségeket.

A mezőgazdasági motorolajokból olyan típusokra van szükség, ami az adott gép vagy berendezés műszaki paramétereihez igazodik és biztosítja hosszú távon a megbízható működést is. Ahogyan motorból is többféle konstrukció létezik, úgy a motorolajokból is több fajtát kínál a piac. Nemcsak a motorhoz illő, de a korszerű igényeket kiszolgáló mezőgazdasági motorolajjal jár legjobban minden gazda. A motor gyártójának előírásait is követni kell a választás során, de ugyanilyen fontos a jó ár-érték arány vagy pedig a motor terhelési viszonyai.

Webáruházunkban ilyen mezőgazdasági motorolajokat talál nagy választékban. Vásároljon online, kedvező áron kapható mezőgazdasági motorolajokat tőlünk!

Vissza