Vásárló belépés

Hírek

2018.07.27 12:37
2017.12.11 14:56

Termékajánló

Miért válasszon minket

  • Original (Eredeti) motorolajok, olajok hologrammal ellátva.
  • Több mint 100 tonnás raktárkészlet.
  • Valós raktárkészlet.
  • Viszonteladóknak, cégeknek egyedi kedvezményeket biztosítunk!
  • Kiszállítás 24 órán belül.
  • Kiszállítási díj akár 1 .340 Ft-ért

Média partner

Amadeus Rádió FM 102,4

Elérhetőség

GOLDEN LUBE Kft
+36-30/530-5004
5000 Szolnok,
Mester út 8.

Hírek

2020.03.24
Mezőgazdasági motorolajok korszerű igényekre!

mezőgazdasági motorolajokA mezőgazdasági gépek csak akkor tudnak jól teljesíteni a munkák során, ha megkapják a szükséges karbantartást. A mezőgazdasági motorolaj kiválasztása és körültekintő használata szintén hozzájárul ahhoz, hogy a traktor, az öntöző vagy a kombájn mindig a legjobbat nyújtsa, és ne igényeljen plusz költségeket.

A mezőgazdasági motorolajokból olyan típusokra van szükség, ami az adott gép vagy berendezés műszaki paramétereihez igazodik és biztosítja hosszú távon a megbízható működést is. Ahogyan motorból is többféle konstrukció létezik, úgy a motorolajokból is több fajtát kínál a piac. Nemcsak a motorhoz illő, de a korszerű igényeket kiszolgáló mezőgazdasági motorolajjal jár legjobban minden gazda. A motor gyártójának előírásait is követni kell a választás során, de ugyanilyen fontos a jó ár-érték arány vagy pedig a motor terhelési viszonyai.

Webáruházunkban ilyen mezőgazdasági motorolajokat talál nagy választékban. Vásároljon online, kedvező áron kapható mezőgazdasági motorolajokat tőlünk!

Webáruház készítés