Vásárló belépés

Hírek

2018.07.27 12:37
2017.12.11 14:56

Termékajánló

Miért válasszon minket

  • Original (Eredeti) motorolajok, olajok hologrammal ellátva.
  • Több mint 100 tonnás raktárkészlet.
  • Valós raktárkészlet.
  • Viszonteladóknak, cégeknek egyedi kedvezményeket biztosítunk!
  • Kiszállítás 24 órán belül.
  • Kiszállítási díj akár 1 .340 Ft-ért

Média partner

Amadeus Rádió FM 102,4

Elérhetőség

GOLDEN LUBE Kft
+36-30/530-5004
5000 Szolnok,
Mester út 8.

Hírek

2020.04.08
A mezőgazdasági motorolajokról röviden

A motorolaj szerepét talán nem kell ecsetelnünk, hiszen mindenki, aki rendelkezik valamilyen gépjárművel, tisztában van vele, sőt, mondhatjuk, hogy általánosan közismert információról van szó: a motor kenését látja el, nélküle gyors és végzetes kopás lépne fel. A mezőgazdasági motorolajok ugyanezt a szerepet töltik be, ám akadnak különbségek, amelyek miatt maga az olaj is kicsit más, mint az autóknál használt típusok.

A mezőgazdaságban használatos gépek motorja alacsonyabb fordulatszámon működik, mint az autóké, emellett a teljesítményük is nagyobb, és persze a terhelésük is egészen más, amihez a mezőgazdasági motorolajoknak is alkalmazkodniuk kell. Egy autó motorjának egészen más üzemi hőmérsékletet kell elérnie a megfelelő teljesítmény leadásához, amit a motorolaj képes követni, mi több, ekkor válik csak megfelelő sűrűségűvé. A mezőgazdasági motorolajnak azonban ugyanezt alacsonyabb hőfokon is tudnia kell biztosítani, hiszen enélkül nem tudná megoldani a motor kenését.

Az optimális kenési tulajdonságokat a mezőgazdasági motorolaj különleges összetétele biztosítja, ami miatt hagyományos felhasználásra ez a típus teljesen alkalmatlan. Fontos tudnivaló továbbá, hogy a mezőgazdasági gépek különféle típusaiba más és más motorolaj való, vagyis leegyszerűsítve más olajat kell tölteni egy kombájnba, és megint mást egy traktorba.

A kínálatunkban megtalálható mezőgazdasági motorolajok megfelelnek minden, az ágazatra jellemző előírásnak, és biztosítják a motor optimális kenését. Számos gyártó típusai közül lehet kiválasztani az adott berendezés számára leginkább megfelelőt, és természetesen az árak alapján is lehet válogatni, ám azt mindenképp érdemes szem előtt tartani, hogy a magas minőség hosszabb élettartamot is jelent, ami mind az olaj, mind a motor szempontjából kiemelkedő fontossággal bír.

Amennyiben mezőgazdasági motorolajat szeretne vásárolni, tekintse meg kínálatunkat, majd rendelje meg csupán néhány kattintással! Ha kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Webáruház készítés