Kérdése van? Hívjon minket!

+36-30/559-7849 | +36-30/264-1907

Hírek

Olaj nagykereskedelem viszonteladók számára
2020.05.29

olaj nagykereskedelemKiskereskedelemmel foglalkozik, és többek között kenőanyagokat is forgalmaz? Olyan, olaj nagykereskedelemmel foglalkozó céget keres, amelyik minden termékkel el tudja látni az üzletét, amire csak szüksége van? Akkor nálunk a legjobb helyen jár!

Cégünk olaj nagykereskedelemmel foglalkozik, és számunkra két dolog bír hatalmas jelentőséggel: a minőség és ügyfeleink elégedettsége. Az előbbit nem kell magyaráznunk, hiszen mindenki számára fontos, a második viszont talán nem mindenki számára érthető, pedig igen egyszerű: cégünk jó híre új vásárlókat vonzhat be, akik akár visszatérőek is lehetnek a későbbiekben. Elmondhatjuk magunkról, hogy számosan vásárolnak olaj nagykereskedésünkben rendszeresen, amiből azt a következtetést vonhatjuk le, hogy elégedettek mind a termékeinkkel, mind a kiszolgálással. Egy kereskedő számára ezek a legalapvetőbb értékek.

Olaj nagykereskedésünkben számos világhírű márka kenőanyagai érhetőek le, az áruk pedig kedvező, ám ez nem jelent silány minőségű termékeket. Célunk a forgalmunk fenntartása, illetve növelése, nem pedig a hatalmas árrés, aminek köszönhetően vásárlóink kedvező feltételekkel juthatnak hozzá a kívánt árukészletükhöz.

Olaj nagykereskedésünk termékei között mezőgazdasági gépek, motorkerékpárok, személyautók, haszongépjárművek és hajtóművek számára kínálunk kenőanyagokat, melyek minden előírásnak megfelelnek, és mivel különféle gyártók termékeiről van szó, az áruk is változatos, így mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő termékeket cégünk kínálatában. Néhány név kínálatunkból, a teljesség igénye nélkül: Aral, Agip, Castrol, Esso, Mobil, Mol, Total, Shell, Gulf, Valvoline, de természetesen hazánkban kevésbé ismert, ám minőségben világszínvonalú márkák termékeivel is várjuk minden kedves ügyfelünket!

Amennyiben szeretne az üzletében minőségi kenőanyagokat kínálni vásárlóinak, keresse fel olaj nagykereskedésünket! Tekintse meg kínálatunka weboldalunkon, majd vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és adja le rendelését! Kollégáink várják hívását!

Vissza